Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Od skice do realizacije – pametan pomoćnik za uređenje doma

Samsung Galaxy Tab S8
Foto: Samsung
1/3
23.05.2022.
u 14:19

Bilo da se dizajnom interijera bavite profesionalno ili samo želite unijeti svježinu u prostor, uređivanje doma opsežan je zadatak kojem treba pristupiti ozbiljno

Svaka odluka utječe na neki drugi segment uređenja pa se stihijsko preuređivanje i kupovina novog namještaja ne preporuča, već je smislenije usuglasiti cijeli koncept. Pri tome vam mogu pomoći brojne aplikacije i programi specijalizirani upravo za uređenje interijera, ali i odličan novi Samsung Galaxy Tab S8 tablet.

Uređaj za profesionalce, ali i rekreativce

Uz brojne praktične primjene u poslu i zabavi, Galaxy Tab S8 odlično je rješenje za zadatke koji uključuju neku vrstu grafičkog dizajna ili skiciranja pa tako i za uređenje interijera. Prostran LTPS LCD zaslon veličine 11 inča pruža i više nego dovoljnu površinu za detaljan prikaz nacrta i fotografija, što je zaista bitno pri skiciranju i modeliranju. Veći zaslon znači više prostora za rad, što je kod dizajniranja definitivno prednost. Detalj koji ovaj tablet čini istinski praktičnim i prijenosnim rješenjem za digitalni dizajn je njegova S Pen olovka. Uz Galaxy Tab S8 i S Pen olovku možete skicirati i crtati bez obzira na lokaciju – svi znamo da one najbolje ideje dođu baš kada smo negdje u pokretu. Zašto bi takve vrste poslova bile rezervirane za radnu sobu? Tako primjerice možete svoj tablet ponijeti u park i pustiti inspiraciji da vas pronađe dok uživate u zrakama sunca. Baterija od 8,000 mAh pobrinut će se da se koncentrirate na rad bez distrakcija, čak i kad je najbliža utičnica udaljena kilometrima od vas.

Foto: Samsung

Vrhunske performanse u pokretu

Brojni profesionalci biraju stolna računala naspram tableta ističući njihovu hardversku superiornost kao glavni argument. No, 4nm procesor Galaxy Tab S8 tableta pruža istinski zadivljujuće performanse uz nezamjenjivu praktičnost – možete ga jednostavno ubaciti u torbu ili ruksak i ponijeti sa sobom gdje god da idete. Usprkos težini od samo pola kilograma, unutrašnjost Galaxy Tab S8 tableta opremljena je najsuvremenijim hardverom i inovativnim tehnologijama koje spajaju najbolje od dva svijeta. Dostupan u opcijama prostora za pohranu od 128  ili 256 GB, Tab S8 pobrinut će se da sve bitne podatke imate uvijek na dohvat ruke, dok moćna interna memorija od 8 ili 12 GB pruža glatko iskustvo korištenja i odlične performanse koliko god zahtjevne zadatke da obavljate na svom tabletu. 3D modeliranje i grafička obrada elementarni su segmenti izrade plana dizajna interijera, a često predstavljaju značajno hardversko opterećenje pa je svakako preporučljivo da uređaj kojim se koristite ima dobre značajke i performanse.

Kamere u fokusu

Nezamjenjivi segment svakog prijenosnog pametnog uređaja definitivno su postale kamere. Osim brojnih drugih uporaba, kamere su ključni faktor pri dizajniranju interijera. Moderne mogućnosti kamere i obrade slika omogućavaju vam da fotografirate prostor, a potom ubacujete ili izbacujete elemente poput namještaja ili se poigrate s bojama. Galaxy Tab S8 sa zadnjom kamerom od 13MP može poslužiti za brzo i praktično mapiranje prostora. Uz kvalitetne kamere i S Pen olovku možete mapirati prostor, a potom po fotografijama dalje skicirati i crtati. Samsung je ostvario ekskluzivno partnerstvo s aplikacijom Clip Studio Paint pa svoj tablet možete pretvoriti u digitalnu paletu boja, prilagoditi alate svojim potrebama te birati između različitih simulacija kistova, olovki i flomastera.

Foto: Samsung

Dizajn interijera često je kompleksan proces, ali uz prave alate i znanja može biti izrazito zabavan i kreativan. Bilo da želite promjenu u svom domu ili se nadate profesionalnoj karijeri dizajnera interijera, uz Samsung Galaxy Tab S8 uređenje interijera ne mora biti teško. A za sve one koji u razdoblju od 15.5. 2022. do 31.5.2022. odaberu neki od uređaja iz Galaxy Tab S8 serije Samsung je pripremio posebne pogodnosti – Galaxy Watch Active2 na dar, dok uz kupovinu Galaxy Tab A8 tableta možete ostvariti čak 20% popusta. Više informacija o Tab S8 tabletu i drugim Samsung proizvodima pronađite na www.samsung.com/hr.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije