Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turnir

Novo izdanje turnira Good Game u zagrebačkom MSU-u 10. i 11. svibnja

Good Game
Foto: PR
1/13
19.03.2019.
u 16:56

Ovogodišnja novost je da će se službeni natjecateljski dio turnira nakon prvog kvalifikacijskog dana odvijati u eliminacijskom formatu ali u dvije grupe, pa će ove godine prvi put biti proglašena dva šampiona

Četvrto izdanje turnira Good Game održat će se u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, 10. i 11. svibnja 2019. godine. 192 natjecatelja, 32 vodeće kompanije iz Hrvatske i regije, više od 2000 posjetitelja, brojni štandovi, paneli te višesatni uzbudljivi i napeti gaming okršaji u jednoj od najpopularnijih esports igara Counter Strike, samo su neki od sadržaja koji će obilježiti ovogodišnje izdanje turnira koji predstavlja spoj gaminga, networkinga, team buildinga i humanitarne priče. Osim novog prostora, organizatori najavljuju i novi brending, web stranicu te druga zanimljiva osvježenja.

- U novu sezonu krećemo s potpuno redizajniranom web stranicom koja još bolje prati naš brend, našu prepoznatljivost i nedvosmislenu poruku o Good Gameu kao projektu koji razvija poslovanje kroz gaming i esport. Ovu će godinu osim odlične lokacije obilježiti i puno šareniji expo dio koji donosi puno zabavnih I zanimljivih sadržaja, a uskoro ćemo predstaviti i konferencijski dio gdje ćemo ugostiti najpoznatije regionalne i svjetske kompanije kao bi prenijeli svoja znanja i iskustva našim posjetiteljima – izjavio je Nikola Stolnik, direktor tvrtke Good Game Global.

Ovogodišnja novost je da će se službeni natjecateljski dio turnira nakon prvog kvalifikacijskog dana odvijati u eliminacijskom formatu ali u dvije grupe, pa će ove godine prvi put biti proglašena dva šampiona. Prošle godine tu je laskavu titulu odnio Valiance čime je skinuo tim Rimac Automobila s trona, nakon dvije godine vladavine. U borbama snage su se okušali i natjecatelji iz Vipneta (današnji A1), Nanobita, Forea, Infiniuma, Locastica, Diverta, Iskona, Algebre, Netokracije, Microsofta, Envyja te brojni drugi.

Nakon prošlogodišnjeg turnira prikupljen je novčani fond u iznosu od 100.000 kuna, a taj je novac otišao u ruke mladim poduzetnicima iz Zagreba, pobjednicima posebnog natjecanja Good Game Liftoff održanog u rujnu prošle godine. I ove će godine sav prikupljen novac ići u fond za novo izdanje ove inicijative organizatora.

Kako kažu organizatori, jedinstveni B2B gaming koncept domaće tvrtke Good Game Global privukao je pozornost i zemalja u regiji pa će se tako nakon zagrebačkog izdanja, 24. i 25. svibnja, turnir preseliti u Skopje. Potvrđena su i dva jesenska izdanja – Beograd 21. i 22. rujna, te susjedna Ljubljana u koju stiže 18. i 19. listopada. Organizatori najavljuju širenje i na ostale zemlje Europe i svijeta. Zainteresirani timovi se mogu prijaviti ovdje.

Pogledajte video gaming cosplay natjecanja na Reboot InfoGameru:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije