Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Novi iOS razljutilo korisnike: 'Napravila sam veliku pogrešku'

Kako to najčešće biva s novijim verzijama softvera, uz neka neznatna poboljšanja, jedna od glavnih "nuspojava" je veliko curenje baterije na koju pozivaju brojni nezadovoljni korisnici.
16. lipnja 2018. u 13:11 2 komentara 2272 prikaza
Iphone
Foto: Ryan Remiorz/Press Association/PIXSELL

Još jedno u nizu ažuriranja iOS-a izazvalo je veliko nezadovoljstvo među korisnicima Iphonea.

iPhone X Hoće li biti hit Ove godine stiže jeftiniji iPhone s ekranom od 6,1 inča?

Kako to najčešće biva s novijim verzijama softvera, uz neka neznatna poboljšanja, jedna od glavnih "nuspojava" je veliko curenje baterije na koju pozivaju brojni nezadovoljni korisnici. Korisnici Iphonea imaju i ogromnih problema s korištenjem Messenger aplikacije koja se doslovno "ruši" nakon nekoliko sekundi korištenja.

"Najnoviji update iOS-a 11.4 ubija moju bateriju. Mobitel nisam uopće koristila pet sati, a baterija je pala sa 100 posto na 50", "Napravila sam veliku pogrešku s preuzimanjem posljenje verzije iOS-a. Ubija mi bateriju, a mobitel mi se konstantno gasi", "Iphone korisnici: Je li vaša baterija umire nevjerojatnom brzinom? Ne mogu koristiti svoj mobitel niti 30 minuta bez da se barem jednom ugasi. Ovo s***e mi se događa od najnovijeg iOS ažuriranja", "Mrzim ovaj 11.4 update. Moja baterija nevjerojatnom brzinom padne sa 100 posto na nulu", samo su neki od komentara nezadovoljnih korisnika.

 

Iphone
1 / 7
Što donosi budućnost i kojim smjerom ide tehnologija, to su pitanja koja često padnu na pamet novinarima Macworlda, zaljubljenicima u tehnološke novotarije. U svojem tekstu osvrnuli su se na smjerove kojim bi mobilna tehnologija mogla krenuti u predstojećim godinama. Fokusirani su pretežito na pametne telefone, odnosno na iPhone. Za početak naveli su predviđanje analitičara kako će Apple iduće godine lansirati iPhone Xs Plus koji će imati ekran veličine 6.5 inča. Nakon toga došao bi model XE 2020. godine, a imao bi ekran od 5,2 inča.
Apple ZBOG SUDSKE BITKE Apple odustaje od gradnje podatkovnog centra u Irskoj Apple Pala cijena Mogućnost Appleova okretanja leđa Intelu za 6% srušilo dionicu
Sigurnost na hrvatskim cestama
OSIGURANJE
Stanje na hrvatskim cestama - godišnje u prometu stradava grad veličine Samobora

A1 izdvaja za Vas

  • trabant7:

    Imao na Samsung S8, preko programa smart switch prebacio sve sa mobitela na pc-e, mobitel resetirao i ponovo sve prebacio nazad sa pc-a na mobitel, tako se baterija vratila na preko 70 sati kod 100% a bila došla na samo 30 sati kod 100%.