Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Galaxy S20 Fan Edition

Novi Samsungov premium mobitel uskoro u Hrvatskoj, poznata i cijena

Samsung S20 FE
Foto: PROMO
1/5
25.09.2020.
u 13:32

Novi Galaxy S20 FE stvoren je kao novi član Galaxy S20 obitelji

Tvrtka Samsung Electronics predstavila je Galaxy S20 Fan Edition (FE), najnovijeg člana Galaxy S20 serije. Galaxy S20 FE je premium pametni telefon koji sadrži sve značajke pametnih telefona iz Galaxy serije.

- Stalno razgovaramo s našim korisnicima i uvažavamo njihove povratne informacije. Čuli smo i što im se najviše svidjelo u Galaxy S20 seriji, koje su značajke najčešće koristili i što bi željeli vidjeti u novom pametnom telefonu. Novi Galaxy S20 FE stvoren je kao novi član Galaxy S20 obitelji, a predstavlja novi način uvođenja važnih inovacija među još i veći broj ljudi, kako bi im omogućili sve ono što vole uz najbolje od Galaxyja - rekao je dr. TM Roh, predsjednik i voditelj odjela za mobilne komunikacije, Samsung Electronics.

Ekran Infinity-O Super AMOLED je veličine 6,5 inča i frekvencijom osvježenja od 120Hz. Baterija je kapaciteta 4500 mAH. Na stražnjoj strani se nalazi trostruka kamera: 12MP Ultra Wide (F2.2), 12MP Wide-angle (F 1.8) i 8MP Telephoto (F2.4).

Galaxy S20 FE dolazi s pro-grade kamerom, prednjom kamerom od 32MP, s uključenom tetra-binning tehnologijom. Ako korisnik fizički nije blizu kadra koji želi uhvatiti, tu je snažna značajka 30X Space Galaxy Zoom, koja omogućuje približavanje dovoljno blizu kako bi se ulovio željeni kadar. Pokreće ga osmojezgreni procesor i dolazi u dvije verzije. Prva je sa 6GB RAM-a i 128 GB memorije, a druga je s 8GB RAM-a i 256 GB memorije.

Cijene će se u Hrvatskoj kretati od 4999 kuna, a bit će dostupan od 2. listopada. Boje u kojima će Galaxy S20 FE biti dostupan u Hrvatskoj su nebesko crvena, nebesko narančasta, nebesko ljubičasta, nebesko zelena, nebesko plava i nebesko bijela.

Komentara 1

KI
Korisničko.ime
14:14 25.09.2020.

Preskupo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije