Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovaj nije planirao

Novi rekord: Felixa na YouTubeu gledalo više od 8 mil. ljudi

felix (1)
AFP/PIXSELL
15.10.2012.
u 16:55

Felixu Baumgartneru i njegovu Red Bull Stratos timu čestitka je stigla i iz Googlea

Felix Baumgartner svojim je skokom s ruba svemira, odnosno s čak 39 kilometara iznad Zemlje, oborio niz rekorda. Uz one planirane, uspjelo mu je srušiti i rekord u broju live prikaza njegova skoka na kanalu YouTube.

Austrijančevu opasnu vratolomiju u izravnom je prijenosu na YouTubeu gledalo više od osam milijuna korisnika. Google je za BBC potvrdio da nijedan video koji se emitirao uživo nije kliknulo toliko korisnika. 

Baumgarner je skokom srušio rekorde za skok s najveće visine, najbrži slobodan pad te rekord u najvišem letu balonom s ljudskom posadom. Njegov slobodan pad ipak nije bio dovoljno dug da obori Kittingerov rekord u duljini slobodnog pada. Austrijanac je uspio i svojim tijelom probiti zvučni zid. 

Čestitamo F. Baumgartneru i cijelom timu Red Bull Stratosa jer su misiju uspješno završili, ali također i na tome što su oborili rekord u broju gledanja live prijenosa na YouTubeu, poručili su iz Googlea. 

>>'Nekad moraš otići zaista visoko da bi shvatio koliko si zbilja malen'

>>VIDEO Felix se vrtio bez kontrole: Mislio sam da ću se onesvijestiti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije