Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVOREN CEBIT

Novi pokretač svijeta bit će digitalna ekonomija

CeBIT
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
17.03.2015.
u 08:24

Iako se ovogodišnji CeBIT održava pod temom d!conomy ili digitalna ekonomija, noviteta je pregršt

Otvaranje CeBIT-a u njemačkom gradu Hannoveru, najvećeg svjetskog sajma informacijske tehnologije i komunikacija, jučer nije iznevjerilo stotine tisuća “geekova” diljem svijeta koji su nestrpljivo očekivali predstavljanje novih proizvoda.

Iako se ovogodišnji CeBIT održava pod temom d!conomy ili digitalna ekonomija, noviteta je pregršt. Posjetitelji su tako mogli osobno iskušati Oculus 3D, novu masku koja nudi iskustvo virtualne stvarnosti u računalnim igrama, ali i Vespu povezanu s internetom koja ne samo da ima ugrađenu GPS navigaciju već vez sa mrežom održava cijeli niz sustava.

Hannover će biti i mjesto brojnih poslovnih sastanaka i dogovora na najvišoj razini, pa su se tako već jučer sastali njemačka kancelarka Angela Merkel i osnivač i predsjednik Alibabe, Kinez Jack Ma koji su razgovarali o investicijama i širenju trgovinske ponude između Kine i Njemačke.

>> Hrvatski startup Vebbu niže međunarodne uspjehe

>> Merkel i Cameron partneri u promociji novog ultrabrzog interneta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije