Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nokia

Novi mobitel C5 klasičnog izgleda i s podrškom za društvene mreže

nokia c5
Arhiva VL
05.03.2010.
u 09:15

Osim za običnu glasovnu i SMS komunikaciju, C5 najviše služi za praćenje društvenih mreža i pismene razgovore, odnosno popularni chat, pa tako dolazi s podrškom za Google Talk.

Nokia je u borbi da održi svoju poziciju broj jedan u udjelu prodaje mobilnih telefona na globalnom tržištu predstavila C5 mobilni telefon koji radi na Symbian S60 3rd edition operacijskom sustavu.

Namijenjen je onim korisnicima koji vole klasičan izgled  mobitela, ali koji će im, osim za običnu glasovnu i SMS komunikaciju, najviše služiti i za praćenje društvenih mreža i pismene razgovore, odnosno popularni chat, pa tako dolazi s podrškom za Google Talk i Windows Live Messenger.

Ostale opcije uključuju 3,2 megapikselnu kameru i dodatnu prednju za video razgovore, zatim GPS s Ovi kartama 3,0 i besplatnom navigacijom, utor za micro SD memorijske kartice, FM radio i 3,5mm izlaz za slušalice. Za spajanje na internet ima podršku HSDPA, no, na žalost, ne i za WiFi. C5 bi na tržištu trebao osvanuti tijekom drugog tromjesečja ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije