Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi i nadmoćni Galaxy Note9 dolazi s učinkovitijem sustavom za hlađenje

Galaxy Note9
Foto: Promo
1/2
24.09.2018.
u 15:07

Integracijom DeXa u Note9 korisnicima je omogućeno iskustvo kakvo su do sada imali samo na osobnim računalima i bezbrižno igranje grafički intenzivnih igara

Brži čipovi, snažne grafičke kartice i količina RAM-a dovoljna za računalne igre samo su neke od moćnih karakteristika koje pametne telefone čine pravim prijenosnim računalima koje nosimo u svom džepu. Dizajniran za one koji žele više od svog pametnog telefona, Galaxy Note9 nedavno je predstavljen s 10nM procesorom i 6-8 GB RAM-a.

Integracijom DeXa u Note9 korisnicima je omogućeno iskustvo kakvo su do sada imali samo na osobnim računalima i bezbrižno igranje grafički intenzivnih igara, kao što je Fortnite, koja je trenutno dostupna ekskluzivno za korisnike Samsung Galaxy mobilnih telefona. Za sve ljubitelje gaminga, ovo je zasigurno jedna od najvećih prednosti Note9. Kako bi korisnici mogli uživati u ovoj popularnoj igri, u Note9 je bilo potrebno ubaciti najveću bateriju do sada na premium Galaxy pametnim telefonima, onu kapaciteta 4000 mAh. Tako je novim telefonom u Note seriji stvoren telefon s baterijom koja traje cijeli dan, dok je korisnicima Samsunga omogućeno ekskluzivno uživanje u satima i satima igranja video igara.

Foto: Promo
Za svu tu snagu koju telefon u sebi ima, bilo je potrebno osigurati i rashladni sustav koji bi bio brži i učinkovitiji od sustava prethodnih generacija, čime je osigurano manje zagrijavanje i nesmetano korištenje uređaja, čak i kod rada s najzahtjevnijim aplikacijama kao što su igre. Sa širim termičkim raspršivačem i poboljšanim sučeljem od ugljičnih vlakana, sustav hlađenja na Note9 učinkovito provodi i prenosi toplinu na površinu uređaja. Note9 opremljen je Water Carbon Cooling sustavom s tri puta širim bakrenim cijevima, što omogućuje brže raspoređivanje topline unutar kućišta.

Vodeći Samsung sustav za hlađenje tako značajno utječe na rješavanje problema poznatog kao „thermal throttling“ ili toplinsko ograničavanje, koji dovodi do smanjenja performansi telefona. U usporedbi sa svojim prethodnikom, Note9 ima tri puta veću apsorpciju topline te čak 3,5 puta veću toplinsku vodljivost.

Galaxy Note9 doista je idealno rješenje za najzahtjevnije korisnike i ljubitelji mobilnih igara, a dostupan je u ponudi Samsungovih operatora, Hrvatskog Telekoma, Vipneta, Tele2, kao i maloprodajnih partnera, tvrtki Sancta Domenica, Elipso, eKupi i Smartson. Više informacija o uređaju pronađite ovdje.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije