Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
korak dalje

Novi Google Maps za Android nudi i pregled katova unutar zgrada

macy\'s, rasprodaja
AFP/PIXSELL
30.11.2011.
u 19:40

Google je uspostavio suradnju sa zračnim lukama i trgovačkim centrima, a nadogradnja je dostupna za Android 2.1 ili novije verzije

Nakon kartiranja gotovo cijelog svijeta, Google se odlučio na novi korak – Google Maps 6.0 za Android nudi i pregled interijera nekih trgovačkih centara i zračnih luka. Nadogradnja je zasad dostupna za mobitele i tablete koji koriste Android 2.1 ili novije verzije.

Nova verzija Google Mapsa predstavljena je u utorak, a korisnicima omogućuje pregled pojedinih katova unutar zgrade. Tako su, na primjer, u trgovačkim centrima označene pojedine trgovine, što će kupcima zasigurno omogućiti lakše snalaženje u pretrpanim i velikim zgradama.

Kako prenosi CNN, Google je dosad uspostavio suradnju s više od 25 uslužnih djelatnika, uključujući i zračne luke San Francisco International i O'Hare u Chicagu, trgovačke divove poput Macy's i Bloomindale's te tokijsku podzemnu željeznicu. Google je također razvio i beta alat koji tvrtkama omogućuje da u bazu podataka uploadaju karte katova vlastitih zgrada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije