Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ALI I ZA PRIJATELJE

Nova aplikacija Drink & Pick želi biti hrvatski Tinder

10.12.2018.
u 20:55

Nema više fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina

Božić je vrijeme kad se sve vrti oko ljubavi i druženja. Ako ste single za Božić i želite to promijeniti te pritom ne znate kakve sve tulume Zagreb nudi u Adventu – isprobajte hrvatsku aplikaciju za live dating koja ima odgovor na sve.

Ne samo da možete pronaći osobu za live dating, nego i prijatelje s kojim ćete čakulati na kavi, pojesti nešto u omiljenom restoranu ili plesati do jutarnjih sati na najboljim partijima u gradu.

Developeri zagrebačke tvrtke Lignum vitae usavršili su DRINK&PICK aplikaciju, koja nudi pronalazak idealne osobe za dating i to uživo, ali i osobe koja će vam praviti društvo i izlaziti s vama do ranih jutarnjih sati.

Nema više gubljenja vremena na bezbrojne sate dopisivanja i dogovaranja oko izlazaka ili dating-a. Upravo je to zasmetalo ekipi iz Lingnum vitae i inspiriralo ih da razviju aplikaciju koja nudi korisnicima dva izbora – da se druže sa svojim prijateljima ispijajući svoje omiljeno piće na eventima, koji im najviše odgovaraju ili da dogovore izlazak s njima idealnim tipom osobe.

Kako aplikacija funkcionira?

Korisnik može izabrati između dva moda – DRINK i PICK MODE.

Svrha DRINK mode-a je da olakša nama i našim prijateljima - drinking buddiesima dogovore i izbor mjesta za izlaske - od jutarnje ili podnevne kave pa sve do cjelonoćnog partijanja u klubu.

Korisnik prema svojim željama odabire na interaktivnoj mapi vrstu objekta (kao što su pub, lounge-bar, night club, restoran i sl), vrstu omiljenog pića te preferirani izbor muzike, a aplikacija mu daje informacije koje su uvjetovane njegovom trenutnom lokacijom te mu omogućava i pregledavanje svih evenata u gradu.

Korisnik dodaje drinking buddie (postojeće ili nove prijatelje), koji u svakom trenutku mogu vidjeti na kojoj lokaciji se nalazi te se putem chata dogovoriti o svojim daljnjim planovima.

Dok vam DRINK mode daje priliku da se zabavite i otkrijete gdje su najbolji partiji u gradu te gdje se nalaze vaši prijatelji, PICK mode vam omogućava da u par klikova pronađete svoj idealni tip partnera i dogovorite dejt uživo.

Korisnik se ulogira u drinking place, ispuni svoj i profil preferirane osobe, potom vidi kompatibilne korisnike koji se nalaze trenutno u nekom drinking place-u i može ih pozvati na piće.

Novost ovdje je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije i višesatno dopisivanje. Slijedeći korak je da razmijenite selfije, što znači da više nema fotografija koje nisu vaše ili su nastale prije 10 godina. Ako su oba korisnika odgovorila na selfije s YES, vrijeme je da započnete komunikaciju putem chata i
dogovorite dejt.

Aplikacija je besplatna i dostupna svim korisnicima Android i iOS mobilnih uređaja.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Olujni
Olujni
08:14 11.12.2018.

A zasto nema oznake PROMO?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije