Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOBITELI ZA SELFIEJE

Nova generacija phableta, uređaja za mlade korisnike i povezanost u pokretu

Samsung
Foto: Samsung
1/2
25.01.2015.
u 10:00

Zakrivljeni ekran Note Edgea sasvim je novo iskustvo za korisnika

Samsung je proteklog tjedna premijerno u Hrvatskoj prikazao novu generaciju pametnih telefona s naprednijim funkcionalnostima za društvene mreže, Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3, kao i Galaxy Note Edge, novi phablet sa zakrivljenim zaslonom

– Novu A seriju pametnih telefona krasi prekrasno dizajnirano metalno kućište, tanak dizajn, vrhunski hardver i izvanredno iskustvo komunikacije na društvenim mrežama – pohvalio se Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija u hrvatskom predstavništvu tvrtke Samsung Electronics.

– S druge strane, Galaxy Note Edge daje sasvim novo iskustvo rada u pokretu. Vjerujem da će korisnike oduševiti zakrivljenim ekranom i olovkom S-Pen, koji produktivnost dižu na sasvim novu razinu – dodao je Zečić.

Galaxy A serija opremljena je prednjom kamerom razlučivosti pet megapiksela za snimanje selfieja. Osim širokog kuta snimanja, nudi i značajke kao što su snimanje kratkih animacija i brojni efekti. Uz Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3, okupljenim novinarima je predstavljen i phablet Galaxy Note Edge. Novi uređaj u Note seriji ima izuzetan zakrivljen zaslon, kao i unaprijeđenu olovku S-Pen te 16-megapikselnu kameru. Kao i kod Galaxy A serije, korisnike Note Edgea koji vole snimati selfie fotografije oduševit će prednja kamera koja, s kutom snimanja od 90 stupnjeva te širokim kutom do 120 stupnjeva, nudi mogućnost fotografiranja odličnih grupnih fotografija. Uz funkciju Snap Note, kamerom je moguće fotografirati i svoje bilješke s papira ili ploče te ih jednostavno pretvoriti u S Note bilješke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije