Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČNI MOBITELI

Sve su popularniji u Hrvatskoj, no kako se točno ime tvrtke izgovara?

xiaomi
11.11.2018.
u 18:29

Malo je onih koji znaju kako se Xiaomi točno izgovara.

Kineski tehnološki div Xiaomi nezaustavljivo se širi svijetom. Veliku popularnost postigli su prodajom jeftinih ali vrlo kvalitetnih pametnih telefona koji su brzo pronašli svoj put do publike.

No, nisu mobiteli jedina stvar koju prodaju i teško bi bilo nabrojati što se sve prodaje pod njihovim imenom. Moglo bi se reći da prodaju sve, 'od igle do lokomitive'.

Dok korisnici bez problema prihvaćaju njihove proizvode s nazivom tvrtke mnogi imaju problema. Malo je onih koji znaju kako se Xiaomi točno izgovara. Najbolje su to pokazali u videu koji su snimili u Velikoj Britaniji i na kraju objasnili kako se točno izgovara.

Ključne riječi

Komentara 17

GV
golub Vaso
20:01 11.11.2018.

šaomi

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
20:37 11.11.2018.

Imam xiomi redmi 4x s 3gb RAM i 32 GB memorije .brz, pouzdan,akku je ludnica a novi koštao 135€ ...i idući će biti opet xiomi.. trenutno telefoni s najboljom cijenom za ponuđeno...

JU
jurajuric118
18:48 11.11.2018.

pa realno i nisu loši. pred par godina su se hateri sprdali i sa huawei-om. danas ga i sami kupuju. kupil sam nedavno Mi elektronsku bravu za stan sa rfid-om, čitačem otiska prsta i skenerom šarenice. radi savršeno, sad budem uzel i njihov smart termostat za centralno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije