Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IQ

Nina Badrić otkriva kako je postala vladarica Twittera

nina badrić
Foto: Nina Badrić/Instagram
1/4
18.12.2013.
u 13:18

Nije postala ovisnica već korisnica, prati tvitove mnogih svjetskih zvijezda, retvita i tvita, no kaže, u politiku se ne gura iako nekada ima potrebu iznijeti svoj stav.

Neosporna vladarica društvenih medija na domaćoj estradi Nina Badrić povjerila nam je kako se od gorljive protivnice društvenih mreža prometnula u pravu stručnjakinju i otkrila moć interneta, posebice Twittera.

– Osvojila me činjenica da mogu direktno komunicirati s ljudima koji vole moju glazbu – tvrdi Nina. Prvu bitku izvojevala je protiv lavine "lažnih Nina" koje su se neprekidno pojavljivale bilo fejsu bilo na Twitteru. Upravo svojom aktivnošću i pravim profilom eliminirala je piratske pojave, no priznaje, nije sve sama svladala, a pravila i zakonitosti društvenih mreža i komuniciranja na njima pomogla joj je usvojiti njena suradnica Mila Milovčić. Sada, tvrdi Nina, mnogi traže njene savjete.

Nije postala ovisnica već korisnica, prati tvitove mnogih svjetskih zvijezda, retvita i tvita, no kaže, u politiku se ne gura iako nekad ima potrebu iznijeti svoj stav.

Naučila je da društvene mreže ipak, kada je riječ o njegovanju karijere, mogu biti i opasne u rukama onih koji to žele zlorabiti.

Ipak, svjesna da je javna osoba, neke svoje intimne stvari poput razvoda morala je podijeliti na društvenim mrežama. Kojim pravilima Nina kontrolira svoj ugled na društvenim mrežama, kada se opekla, koga obožava pratiti i čitati pročitajte u iQ magazinu kojem je dala povjerenje i povjerila svoju priču.

Usto, možete osvojiti i Excite Pro tablet na nagradnom natječaju iQ-a i Toshibe!

>>Koji je mobilni operativni sustav najbolji za vas?

Komentara 3

MA
mare0801
12:01 21.12.2013.

prilično jadno za ženu u 40-tima.

SN
snowden
20:50 21.12.2013.

Naša mala genijalka ... Sve je ona shvatila. Nadam se da će objasniti i drugima ...

Avatar krumpirsky
krumpirsky
21:05 22.12.2013.

koja glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije