Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSJET SAD-U

New York izrazio potporu projektima Hrvatske mreže poslovnih anđela

Brian Cohen, predsjednik New York Business Angelsa, i Davorin Štetner
Foto: CRANE
14.04.2016.
u 10:04

CRANE je osnovan 2008. godine, a riječ je o organizaciji koja okuplja privatne investitore zainteresirane za ulaganja u inovativne tvrtke u ranom stadiju razvoja

Predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE) Davorin Štetner i član Upravnog odbora Damir Mujić u sklopu jednomjesečnog posjeta SAD-u sastali su se s vodećim ljudima industrije takozvanih poslovnih anđela na svijetu, priopćio je CRANE.

CRANE je osnovan 2008. godine, a riječ je o organizaciji koja okuplja privatne investitore zainteresirane za ulaganja u inovativne tvrtke u ranom stadiju razvoja.

Sastanci s predstavnicima New York Business Angelsa, Founder Institutea, raznim svjetski poznatim inkubatorima poput Techstarsa, WeWorksa, predstavnicima hrvatske diplomacije, te brojnim investitorima i poduzetnicima poput Garyja Vaynerchuka, tvrde u CRANE-u, otvorili su mogućnost promocije interesa Hrvatske i podigli zanimanje za ulaganja u hrvatsku startup-scenu. U sklopu jučer održanog New York Tech Meetupa održan je i kratki sastanak Štetnera i Minerve Tantoco, šefice tehnologije (CTO) grada New Yorka.

"Grad New York izrazio je punu podršku kvalitetnim tehnološkim projektima u koje su investirali članovi CRANE-a te će im preko ureda gradonačelnika za tehnologiju i inovacije pružiti pomoć u pogledu logistike, viznog sustava, itd.", priopćio je CRANE.

>> Kako nastaju, nestaju i traju novi brendovi?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije