Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTA KAPITALA

Nenad Bakić i KJ Singh na idućoj Startup srijedi ZIP-a

Nenad Bakić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
13.05.2015.
u 14:45

Bakić je poznati investitor i poduzetnik, između ostalog osnivač portala MojPosao i agencije Selectio te autor bloga Eclectica, a Singh je direktor u Techstarsu

U Startup srijedi Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (ZIP) idući tjedan, 20. svibnja, sudjelovat će poduzetnici Nenad Bakić i KJ Singh, a glavna tema bit će tržišta kapitala i premija na rizik.

Cilj predavanja je objasniti zašto su javna tržišta kapitala bitna za ulagače, zašto VC fondovi traže tako visoke povrate te kako alocirati vlastite novce nakon zarade. Prisutni će također moći čuti i više informacija o poznatom startup-akceleratoru Techstars i iskustvu prolaska kroz njega, najavljuju u ZIP-u. Bakić (na slici) je poznati investitor i poduzetnik, između ostalog osnivač portala MojPosao i agencije Selectio te autor bloga Eclectica, a Singh je direktor u Techstarsu za područje grada New Yorka.

Startup srijeda održat će se u prostorima ZIP-a, na adresi Remetinečka cesta 7 u Zagrebu, s početkom u 17 sati. Ulaznice po cijeni od 49 kuna možete nabaviti putem sustava Entrio.

>> Styria i ZIP postali strateški partneri

>> Milanović: Djeca uče puno besmislica. Mrsić: Burza rada je 'malo unfriendly'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije