Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zanimljivo

Napravite svoju valentinovsku čokoladu putem Googleova doodlea

Valentinovo doodle
Foto: Google
1/2
14.02.2014.
u 09:58

Virtualne čokoladice izrađene po svom izboru možete putem linka jednostavno poslati drugima, podijeliti na Twiteru, Facebooku i Google plusu

Valentinovo je tu, diljem svijeta šalju se čestitke, a Google je postavio interaktivni doodle putem kojeg možete jednostavno smućkati kolačiće s trešnjama i bijelom čokoladom, orasima, bademima, ali i mravima.

Klikom na "play" u crvenom srcu pojavljuje se ukrasna kutija za čokoladice i kolačiće, ali i kuhinjska daska za rezanje s nekoliko različitih namirnica koje možete izabrati. Kada ste odabrali, kliknete na bijelu čašicu i u trenu ste dobili čokoladice baš po svojem guštu koje možete ukrasiti gumenim medvjedićima, šarenim mrvicama ili pak jagodama...

Foto: Google

No, za one koji nisu nešto previše romantični na Valentinovo čokoladice mogu ukrasiti solju ili mravima. Ako takvu čokoladicu šaljete nekome, ipak pripazite da ne pošaljete neku poruku, koju možda niste željeli.

Virtualne čokoladice izrađene po svom izboru možete putem linka jednostavno poslati drugima, podijeliti na Twiteru, Facebooku i Google plusu. Osoba koja otvori link moći će "pojesti" čokoladice, a pokazat će se i koje ste sastojke koristili.

Sretno Valentinovo!

>>Tražite valentinovski poklon u zadnji tren? Imamo rješenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije