Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Nakon 43 godine supruzi se pronašli na Facebooku

Britanci Steve i Jackie upoznali su se kad je njemu bilo 17, a njoj samo 14 godina. Tri godine poslije vjenčali su se, dobili kćer Sharon, ali ubrzo su se razveli. Bilo je to 1966. godine, a otad se više nisu vidjeli.
23. prosinca 2009. u 15:50 2 komentara 3 prikaza
brak
Foto: Photos.com

Nakon pune 43 godine, bivši supruzi Jackie Stuart i Steve Hamilton ponovno su zajedno zahvaljujući Facebooku, nakon što su sve te godine neuspješno tragali jedno za drugim.

Kako piše britanski Mirror, Britanci Steve i Jackie upoznali su se kad je njemu bilo 17, a njoj samo 14 godina. Tri godine poslije vjenčali su se, dobili kćer Sharon, ali ubrzo su se razveli. Bilo je to 1966. godine, a otad se više nisu vidjeli.

Bezuspješne potrage

- Kći i ja smo se preselile i od tada sam izgubila svaki kontakt sa Steveom - ispričala je Jackie. Nešto poslije se preudala, dobila drugu kćer, a zatim se sa suprugom i djecom preselila u Kanadu, gdje živi i danas.

- Znao sam da Jackie ima sestru u Kanadi, ali nisam znao i da se preselila tamo“ - kazao je Steve.
- Svakodnevno sam razmišljao o svojoj kćeri. Čak sam 1970. godine u novinama tražio bivšu suprugu i kćer, no to je bilo bezuspješno. Isto sam učinio i deset godina poslije, ali ni tada nije bilo odgovora - ispričao je.

Poslije se oženio, dobio dvoje djece, no stalno je mislio na bivšu ženu i kćer.

- Sharon je bila moje prvorođeno dijete, a posljednji sam je put držao u naručju kada je imala samo dva mjeseca - kazao je Steve.

1976. Jackie se razvela i u V. Britaniji potražila Stevea, ali na staroj adresi ga nije bilo. Ponovno se udala 1980., a kada je i taj brak “puknuo”, opet je potražila ljubav svog života. Davala je oglase u novinama, a 2004. godine prijavila se i na Facebook. U ljeto ove godine uočila je “novog” Stevea Hamiltona na Facebooku. Mjesto rođenja se poklapalo, ali datum nije.

Bolesna od uzbuđenja

- Razboljela sam se od uzbuđenja! Iako nisam bila sigurna da je to on, potajno sam se nadala da jest. Poslala sam mu poruku - kazala je Jackie.

Odmah je stigao odgovor i – da, bio je to njezin Steve!

- Sharon je s nestrpljenjem čekala da upozna oca. Obje smo bile strašno nervozne. No, kada je sletio na aerodrom u Torontu, sve je došlo na svoje - kazala je Jackie.

Par sada svaki trenutak provodi zajedno. Steve često odlazi u Kanadu, a već dogovaraju i susrete za sljedeću godinu.

SAVJETI NUTRICIONISTA
Mazali ste svinjsku mast na kruh, a danas je ne jedete? Bit će vam žao što ovo niste znali
Hotel Boškinac
Hotel Boškinac
Uspješna turistička priča u zagrljaju paške čarolije
  • -obrisani-:

    U Mirroru na sljedećoj stranici piše da je invazija aliena na zemlju već počela. ajme majko olajav rubruka čita tabloide..

  • mozel:

    ovo je dokaz da se nevalja ženiti odnosno sklapati brak mlađi od 30 godina zato što neznaju cjeniti brak u kojemu dolaze razne nedaće sa kojima se mora boriti,a ne jednostavno odlučiti razvod.