Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južna Koreja

Najbrža bežična mreža na svijetu: Skida film u 40 sekundi

internet
Reuters/Pixsell
27.06.2013.
u 13:38

Nova bežična mreža skida film duplo brže nego dosadašnja. Južnokorejci se masovno prijavljuju za novu mrežu

Južna Koreja dobit će najbržu bežičnu mrežu na svijetu. U samo 43 sekunde moći će se skinuti film od 800 megabajta, piše Myjoyonline. Južnokorejci su poludjeli za ovom mrežom, te se masovno prijavljuju. Njih čak 60 posto od 33 milijuna mobilnih korisnika već se prijavilo na novu, najbržu bežičnu mrežu na svijetu.

Najveći mobilni operater u Južnoj Koreji u nedjelju će lansirati LTE-Advanced mrežu koja je čak duplo brža od dosadašnjih mreža.

S brzinom od 150 megabita po sekundi, mreža može skinuti jedan film duplo brže nego dosadašnja LTE mreža. Umjesto 80 sekundi korisnici će moći fim veličine 800 megabajta skinuti za 43 sekunde.

>>Bez čega ne možemo? Internet i čaša vina su nam saveznici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije