Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CroApps

Naučite kako se rade mobilne aplikacije za Android

CroApps
Foto: CroApps
1/2
11.05.2015.
u 13:06

Sudionici će biti podijeljeni u timove, svakom od njih bit će dodijeljen zadatak, a najbolja rješenja bit će nagrađena

CroApps, međunarodna stručna radionica na temu izrade mobilnih aplikacija za Android, održat će se organizaciji studentske udruge EESTEC LC Zagreb na FER-u od 11. do 25. svibnja.

Na radionici će sudjelovati studenti raznih tehničkih fakulteta Sveučilišta u Zagrebu te članovi studentske udruge EESTEC iz desetak podružnica iz cijele Europe. Kako najavljuju organizatori, osim nadogradnje stručnih znanja i sposobnosti, za međunarodne studente osmišljen je i bogat popratni sadržaj u kojem će imati priliku upoznati sve ljepote prirodne i kulturne baštine Republike Hrvatske.

Radionica je konceptualno podijeljena u dva dijela. U prvom dijelu profesori FER-a te partneri iz poslovnog svijeta pružit će studentima uvid u osnovne korake izrade mobilnih aplikacija, a u drugom dijelu održat će se natjecanje pod vodstvom tvrtki Sedam IT i mStart. Sudionici će biti podijeljeni u timove, svakom od njih bit će dodijeljen zadatak, a najbolja rješenja bit će nagrađena.

>> Odabrali smo vam 5 zanimljivih igrica za iOS i Android

>> Hrvatski MashMe pokrenuo crowdfunding-kampanju na Kickstarteru

Komentara 1

TB
tin.busic
11:09 12.05.2015.

Da li će biti snimljena radionica? Kako doći do snimke u slučaju potvrdnog odgovora? Podržite i nas koji ne možemo prisustvovati. Pozdrav, Tin.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije