Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAMETNI TELEFONI

N. Rendeli, Ćurlić i Dečak ambasadori mobitela Nokia Lumia

nokia lumia,nevena rendeli,ivan dečak,duško ćurlić (1)
Foto: Nokia
1/11
31.05.2013.
u 18:12

Perspektivni hrvatski model Adrijana Dejanović i avanturist i ekstremni sportaš Mislav Mironović odlučili su se za Nokiju Lumiju 920

Voditeljica Nevena Rendeli i Duško Ćurlić, glazbenik Ivan Dečak, model Adrijana Dejanović te sportaši i avanturisti Mislav Mironović i Marin Ranteš novi su ambasadori mobilnih uređaja Nokia Lumia.

\"Najinovativniji pametni telefon na svijetu Nokia Lumia 920 namijenjen je osobama otvorenim i spremnim za nove izazove. Perspektivni hrvatski model Adrijana Dejanović i avanturist i ekstremni sportaš Mislav Mironović zbog toga su idealni ambasadori Nokije Lumije 920. Najbolji Windows phone 8 do sada pruža mladim ljudima sve što im je potrebno za njihov aktivni stil života\", poručuju Nokia i zastupnik Mobis electronic Zagreb.

Adrijani Dejanović mobitel se svidio zbog dizajna i živih boja, ali i bežičnog punjenja, a Mironovića su privukli i kamera, sučelje i aplikacije.

\"Najsvestranija Lumia, Nokia Lumia 820, lijepu voditeljicu i trendsetericu Nevenu Rendeli i Ivana Dečaka, frontmena grupe Vatra koji prati sve najnovije tehnološke trendove, osvojila je Smart Shotom koji omogućava snimanje serija vrhunskih fotografija te ekskluzivnom aplikacijom Nokia Gradska Leća koja otkriva lokalne znamenitosti, restorane i druge atraktivne lokacije. Našeg šarmantnog voditelja Duška Čurlića, Nokia Lumia 820 oduševila je jednostavnošću svojih aktivnih pločica, koje mu omogućavaju da sve svoje najbitnije aplikacije organizira na početnom zaslonu\", poručuju iz Nokije.

Mladom Marinu Rantešu svidjela se pak Lumia 620.

\"Često se nađem u situaciji da isprobavam neke nove trikove koje želim zabilježiti i tu uskače moja Nokia kojom dobijem sjajne snimke koje u tren oka proslijedimo dalje ekipi što je stvarno genijalno!\", kaže Ranteš.

>> Nokia s Ashom ide u osvajanje tržišta zemalja u razvoju

>> Nokia u Barceloni predstavila četiri nova mobitela

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije