Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Apple Watch

Može li Candy Crash Saga biti jednako popularna i na pametnom satu

apple watch
Foto: Press Association/Pixsell
07.06.2015.
u 18:41

Po riječima Jeffa Williamsa na Code konferenciji, developerima će biti ponuđeni softverski alati koji će im omogućiti da kreiraju igre upravo za pametni sat

Nakon što je potpuno rasprodan online još u travnju, Apple Watch trebao bi od 26. lipnja početi stizati i u trgovine.

Još se ne zna koliko je doista ljudi do sada kupilo taj sat i koristi ga. Developeri igara željeli bi i na tom Appleovu proizvodu doživjeti uspjeh koji su postigli s iPhoneom i iPadom. Ima li doista prostora za miniigre na pametnom satu. Naime, puno manji ekran doista postavlja iznimno zahtjevan zadatak za sve koji razvijaju igre. Za sada igre koje se nude na Apple Watchu, a ima ih 300, vrlo su ograničene.

Po riječima Jeffa Williamsa na Code konferenciji, developerima će biti ponuđeni softverski alati koji će im omogućiti da kreiraju igre upravo za pametni sat, umjesto da se bore s preinakama koje bi morali činiti ne bi li prilagodili igre s iPhonea na male ekrane sata koji dolazi u dimenzijama 38 x 42 mm. Igre su inače najlukrativnije aplikacije na iPhoneu.

Od 5600 aplikacija, 10 posto pripada upravo igrama.

>> Lego protiv Minecrafta

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije