Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna aplikacija

Moraš skupit' sve: Mladi otac tijekom poroda lovio Pokemone

Foto: Imgur
1/3
12.07.2016.
u 11:00

Dok je Jessica čekala carski rez, njezina bolja polovica iščekivala je novog Pokemona

Nova igra Pokémon Go osvaja svijet, a i najtvrdokorniji gameri izlaze na svjetlo dana kako bi ih "skupili sve".

Zabavnu aplikaciju iskoristio je i otac Jonathan Theoriot iz Teksasa tijekom poroda svoje supruge Jessice. Dok je Jessica čekala carski rez, njezina bolja polovica iščekivala je novog Pokemona, pokušavajući ga pronaći negdje u bolnici. 

– Sretan sam što imam suprugu koja podržava moj "Pokemon" način života. Rekla je da ne lutam po bolnici barem dok dijete ne stigne – objavio je Jonathan na Imguru

Ipak, mladi otac svoje treće dijete dočekao je priseban. Prije malene djevojčice, u obitelj je stigao i Pokemon Pidgey, koji ih je "dočekao" na Jessicinu bolničkom krevetu. 

View post on imgur.com

Aplikacija Pokémon Go trenutačno broji više preuzimanja od popularnog Tindera, a uskoro će nadići i Twitter. 

>> Igrate Pokemon GO? Možda bi trebali provjeriti postavke o privatnosti

Ključne riječi

Komentara 1

AG
Aggyon
00:51 14.07.2016.

I moj brat se zarazio igricom. Kupi megabajte, vozika po ulici i lovi pokemone heh. Smo što ždere da ždere bateriju i megabajte. Ali bolja ta zanimacija nego visjeti na onom usranom fejsu. Zadnji puta sam bio ulogan prije 9 mjeseci i ništa mi ne fali. Kome trebam pošaljem sms i to je to! Pozdrav od Varaždinca :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije