Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PROJEKT VALERIE'

Mokri san svakog gamera: Ovaj laptop ima čak tri ekrana za potpuni užitak igranja

Project Valerie
screenshot/youtube
05.01.2017.
u 22:33

Cijena ovog računala, kao i datum izlaska još nisu poznati.

Na najvećem sajmu potrošačke elektronike CES koji se održava u Las Vegasu, tvrtka Razer predstavila je laptop koji ima čak tri ekrana.

'Projekt Valerie' je laptop predviđen za igranje video igara, a napravljen je kako bi korisnicima ponudio pristup velikim ekranima bez obzira gdje god se nalaze. Svaki ekran velik je 17,3 inča, a rezolucija iznosi 4096 x 2160 piksela.

Računalo je opremljeno grafičkom karticom Nvidia GeForce GTX 1080 koja podržava rezoluciju 11520x2160 što korisnicima omogućava širi pogled na "trkaću stazu ili bojno polje", ovisno o žanru igrica koji vole. 

- Bez ugrožavanja stila ili performansi, Projekt Valerie je opremljen automatiziranim sustavom napravljenim od izdržljivih aluminijskih šarki. To omogućuje bočnim zaslonima da se brzo postave na svoja mjesta i u roku od nekoliko sekundi savršeno usklade - hvale se u Razeru.

Cijena ovog računala, kao i datum izlaska još nisu poznati. 

>> MacBook Pro s dodirnom trakom

Ključne riječi

Komentara 2

FI
Fisherman
14:46 06.01.2017.

Pa takav sustav igranja igrica na tri spojena ekrana je HP predstavio prije 6 godina a zadnje 4 se moze kupiti i kod nas u svim boljim prodavaonicama informaticke opreme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije