Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Moderna tehnologija za unaprjeđenje prodaje

ČIPS IT konferencija
Foto: LM Komunikacije
1/2
PR
Autor
PR članak
26.04.2017.
u 16:51

ČIPS IT konferencija donosi digitalni know how za poduzetnike i vlasnike OPG-ova

Ove godine grad Čakovec postaje ključno mjesto za sve male i srednje poduzetnike, proizvođače i vlasnike OPG-ova. Naime, osim razmišljanja o budućnosti IT industrije i tehnologije kao pokretača gospodarstva, svi prisutni na ČIPS-u moći će dobiti konkretne savjete o internet prodaji, CRM-u i pristupu potencijalnim kupcima.

Dobar proizvod ili ponuda bez odgovarajućeg komunikacijskog pristupa danas jednostavno nisu dovoljni za uspješno poslovanje i prodaju. Na taj segment posebno će se fokusirati panel rasprava naziva “Kako postati specijalist za vođenje web trgovine (eCommerce specijalist)”, u kojoj sudjeluju Ivica Kruhek (direktor tvrtke Marker d.o.o.), Marcel Majsan (predsjednik udruge eCommerce Hrvatska), Darijan Kosić (vlasnik agencije Akvilia Unio Bio) i Dijana Kladar (odvjetnica i pravna savjetnica udruge eCommerce Hrvatska). Tijekom panel rasprave slušatelji će moći prezentirati prodajne izazove s kojima se suočavaju te zatražiti savjet.

O potencijalima kontinentalnog turizma koji raste svake godine, a važan čimbenik tog rasta su i obiteljsko poljoprivredna gospodarstva, pričat će se na panel raspravi “Turizam voli IT i obrnuto”. Kako promovirati svoju ponudu i kakve veze tehnologija ima s time objasnit će Goran Rihelj (poduzetnik i vlasnik portala HrTurizam.hr), Denis Čupić (Predsjednik Udruge developera pri Hrvatskoj udruzi poslodavaca), Nikola Budiša (vlasnik portala Lovely Međimurje i tvrtke LM Komunikacije) te Branimir Blajić (LifeClass Terme Sveti Martin).

Posjetite Čakovec 4. svibnja i zagrizite u nova IT znanja do uspjeha.

Više informacija potražite ovdje.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?