Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pao Instagram

Milijune ljudi zabrinulo što nisu mogli postaviti objave. Sada je sve u redu

Instagram
Borna Filić/PIXSELL
14.06.2019.
u 08:09

Neki su bili zabrinuti da su im profili izbrisani ili da su blokirani na mreži

Nešto prije ponoći većini korisnika pao je Instagram. U zadnjih mjesec dana slično se dogodilo nekoliko puta. Umjesto da objavljuje sadržaj kao i do sada, aplikacija je pokazivala grešku, te se tako stranica nije mogla očitati.

Milijuni korisnika diljem svijeta bili su razočarani. Također, kada se Instagramu pokušalo pristupiti preko desktopa, javila se greška. Independent je javio da je pao i server PlayStationa te da su pogođene dvije velike online mreže.

Najgore je stanje bilo u Europi, SAD-u i Brazilu, i to zato što je najviše korisnika iz ovih područja online. Neki su bili zabrinuti da su im profili izbrisani ili da su blokirani na mreži, dok nisu shvatili što se zapravo događa.

Jutros je Instagram u funkciji, korisnici javljaju da mogu normalno sve objavljivati.

Komentara 1

DU
Deleted user
06:39 18.06.2019.

stvarno je to zabrinjavfajuce kada pored svih lijepih (i ruznih, ali bitnih!) trenutaka zivota, postiranje objava na instagramu moze nekoga zabrinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije