Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Informatička oprema

Mikronis u Zadru otvorio trgovinu informatičke opreme

Mikronis
Foto: Promo
1/8
06.09.2017.
u 11:02

U Ulici bana Josipa Jelačića 1, nasuprot TIZ-a, otvorena je poslovnica Mikronisa, (www.mikronis.hr) tvrtke koja se bavi prodajom širokog asortimana informatičke opreme. Tvrtka koja je prije 16 godina krenula specijalizirajući se prodajom laptopa, danas nudi sve što uopće možete zamisliti u informatici, te pokriva čak 10 posto tržišta laptopa u Hrvatskoj. Uz spomenute laptope renomiranih tvrtki HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell, Apple, tu su računala za urede, gejmere, smartphonei, tableti, serveri, televizori, printeri, toneri, komponente, Play Station, te nepregledan izbor periferije - miševa, tipkovnica, slušalica, web-kamera, memorija, punjača... Sve što Vam može zatrebati u izazovima modernog vremena.

Foto: Promo

- Naš princip rada nikada nije bio prodati jeftino i nekvalitetno. Imidž smo izgradili nabavljajući provjereno kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača, i od toga do danas nismo odustali. Kod nas je nemoguće pronaći uređaj koji ne bi radio ispravno ili bi zbog loše kvalitete brzo postao neupotrebljiv. Od prvog dana najveća nam je reklama povjerenje kupaca, a naša anketa pokazuje da nam čak 90 posto kupaca dolazi po preporuci. Otvaranjem prostora u Zadru želimo se još više približiti kupcima koji su do sada kupovali putem weba ili u našim trgovinama u Zagrebu.

- Nastojimo biti ispred drugih po odnosu prema kupcima. Sva naša Avenio, (www.avenio.hr) računala imaju jamstvo pet godina. Prije otvaranja trgovine vodimo računa da u njoj rade kvalificirane osobe. Mikronis pruža i tehničku podršku u garantnom roku, te kupci putem telefona mogu besplatno zatražiti pomoć na 01 3033 125 ili tehnicka-podrska@mikronis.hr ako se radi o manjoj poteškoći, za koju nije potreban dolazak u servis.

Trgovina u Zadru prva je izvan Zagreba, a slijede trgovine u Rijeci, Splitu i Osijeku. Mikronis ima i dva brand store-a - HP Brand Store (www.hp-store.hr) te Lenovo Exclusive Store (www.lenovo-store.hr) u Areni Zagreb, na koje su jako ponosni, a jedna trgovina u Zagrebu bit će posvećena isključivo - gejmerima.

Foto: Promo

- Današnja djeca trebaju jaka računala za svoje projekte, igrice i sve drugo čime se bave. Oni su već od ranih dana educirani i točno znaju što im treba, često su najzahtjevniji klijenti, koji roditeljima moraju objašnjavati zašto dolaze baš kod nas. Zbog njih smo izbacili posebnu liniju računala Avenio Gepard, (www.gepard.hr ) koja je kod njih u kratkom roku stekla popularnost. U ta računala ugrađeno je sve najbolje što postoji na tržištu. Angažirali smo tim gejmera koji ih je dugo vremena slagao, svjestan velikih zahtjeva krajnjih korisnika. Zbog ovih računala već imamo dosta upita iz inozemstva i moguće je da ćemo se uskoro okrenuti i stranom tržištu.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije