Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konferencija

Microsoft WinDays "baza" robotike 
i znanja

Microsoft WinDays12 (1)
Microsoft WinDays12
09.04.2013.
u 20:20

Umag će od 22. do 26. travnja postati "baza" robotike, automatizacije i najnovijih informacijskih tehnologija.

Ovogodišnja će Microsoftova konferencija WinDays okupiti više od 1500 sudionika i ugostiti 127 vodećih domaćih i inozemnih stručnjaka u razmjeni znanja i iskustava, ključnih IT trendova i gospodarskih tema koje omogućavaju konkurentnije poslovanje.

Umag će od 22. do 26. travnja postati \"baza\" robotike, automatizacije i najnovijih informacijskih tehnologija.

– Izuzetno zanimanje predavača, domaćih i inozemnih stručnjaka te odličan odaziv sudionika potvrđuju da ovogodišnji WinDaysi imaju sve pretpostavke da budu najjača konferencija do sada – naglasila je Dubravka Salopek, direktorica konferencije WinDays13.

– Microsoft je posvećen razvoju inovativnosti i podizanju hrvatske konkurentnosti kroz fokus na jačanje obrazovanja, informatičke pismenosti i unapređenje ključnih radnih vještina, potrebnih za uspjeh u 21. stoljeću – istaknuo je Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije