Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA PUCAČINA

Microsoft se nada da će Titanfall dignuti prodaju Xbox Onea

Titanfall
Titanfall
11.03.2014.
u 17:27

Šef marketinga i strategije Xboxa Yusuf Mehdi izrazio je uvjerenje da će Titanfall biti blockbuster

U Microsoftu se nadaju da će igra Titanfall biti dovoljan hit da digne prodaju njihove konzole Xbox One, koja kaska za jeftinijim PlayStationom 4, prenosi Reuters. Ova EA-ina pucačina iz prvog lica danas je puštena u prodaju ekskluzivno za Xbox One i osobna računala po cijeni od 60 dolara.

Šef marketinga i strategije Xboxa Yusuf Mehdi izrazio je uvjerenje da će Titanfall biti blockbuster koji će dignuti Xbox.

Hoće li se to doista dogoditi? Ne bi bilo prvi put. Još jedna pucačina, Halo, isto je učinila 2001. godine, kada je objavljena ekskluzivno za Xbox. Postala je hit-franšiza i potaknula prodaju Microsoftove konzole.

>> Riješite se PlayStationa 3 i dobit ćete 100 dolara popusta na Xbox One

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije