Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOBILNI UREĐAJI

Microsoft i službeno proglasio završetak akvizicije Nokije

Nokia
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
25.04.2014.
u 16:03

Akviziciju su odobrili Nokijini dioničari i vladine regulatorne agencija iz cijelog svijeta

Microsoft je danas službeno proglasio završetak akvizicije Nokia Devices and Services, odjelu finske tvrtke koji se bavi mobilnim uređajima i pratećim uslugama. Akviziciju su odobrili Nokijini dioničari i vladine regulatorne agencija iz cijelog svijeta.

"Danas želimo dobrodošlicu tvrtki Nokia Devices and Service u našu obitelj. Mobilni kapaciteti i imovina koju oni donose unaprijedit će našu transformaciju", poručio je glavni izvršni direktor Microsofta Satya Nadella u priopćenju.

"Zajedno sa svojim partnerima, ostat ćemo fokusirani na bržem postizanju inovacije u našem 'mobile-first, cloud-first' svijetu", dodao je.

Bivši Nokijin predsjednik i glavni izvršni direktor Stephen Elop postat će izvršni potpredsjednik Microsoft Devices Groupa te će odgovarati Nadelli. Iz Microsofta su naglasili kako će poštovati sva postojeća jamstva Nokijinih kupaca na postojeće uređaje.

>> Ovo su prvi Nokijini pametni telefoni s Androidom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije