Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U SAN FRANCISCU

Microsoft 27. ožujka predstavlja Office za iPad?

Satya Nadella
Microsoft
18.03.2014.
u 09:38

To bi trebalo biti prvo veliko pojavljivanje Satye Nadelle na konferenciji za novinare

Microsoftov izvršni direktor Satya Nadella mogao bi 27. ožujka u San Franciscu predstaviti verziju Officea za iPad, piše Reuters pozivajući se na izvora bliskog događaju. To bi trebalo biti prvo veliko pojavljivanje na konferenciji za novinare Nadelle, koji je početkom veljače naslijedio Stevea Ballmera na mjestu CEO-a.

Ulagači su godinama nagovarali Microsoft da svoj Office prilagodi mobilnim uređajima Applea i Googlea umjesto da se ograničavaju na Windows u vrijeme pada prodaje PC-a, no u Microsoftu su oklijevali. Analitičari procjenjuju da nepostojanje Officea za iPad Microsoft košta oko 2,5 milijardi dolara na godinu.

>> Microsoftov Office 2010. preveden na hrvatski jezik

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije