Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meet&Match u Zagrebu

Traže se najbolji startupi za IBM, Siemens, Huawei...

meet
Foto: Promo
23.08.2016.
u 16:10

Prvi u nizu ovakvih događaja će se održati u Zagrebu, 5. rujna

EIT Digital, ABC accelerator i Zagrebački inkubator poduzetništva (ZIP) organiziraju tzv. Meet&Match - događaj s ciljem spajanja najboljih scaleup startupa u regiji s europskim korporacijama kojima je interes širenje na nova tržišta kroz strateška ulaganja u startupe, priopćio je danas ZIP.

Prvi u nizu ovakvih događaja će se održati u Zagrebu, 5. rujna (na lokaciji Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, Remetinečka cesta 7 od 12:30 do 18h), kasnije istog mjeseca uslijedit će i događaji u Beogradu i Sarajevu, a sve će kulminirati finalnim regionalnim događajem u Ljubljani u prosincu.

Članovi regionalnih akceleratora će biti u mogućnosti poslušati prezentacije najboljih startupa u svakom od gradova koji će odraditi selekciju, najbolji finalisti će se prezentirati 1. prosinca u Ljubljani na finalnom događaju pred više od 20 svijetskih korporacija. Partneri za koje ABC Accelerator i EIT Digital traže najbolje startupe su: IBM, Siemens, Philips, Huawei, Nokia, Cisco, Petrol, Triglav, BTC, Microsoft i drugi.

Za zagrebački event startupi prijave mogu slati na tihana.marelja@zipzg.com, a traže se scaleup startupi tj. oni koji su pred izlaskom na tržište ili u kratkom roku planiraju rast prihoda ili broj zaposlenika. Potrebno je poslati pitch deck na navedeni mail do 3. rujna. Zagrebački inkubator poduzetništva također otvara i prijave za svoj inkubatorski program, za koji prijave traju do 30. rujna.

>> Projekt zagrebačkog PBF-a ušao u najuži izbor za nagradu RegioStars

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije