Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šef europarlamenta

Martin Schulz: ACTA u sadašnjem obliku nije dobra

martin schulz
AFP/PIXSELL
13.02.2012.
u 18:21

Nije postignut odgovarajući balans između osobnih prava internetskih korisnika i zaštite autorskih prava, izjavio je Schulz

Predsjednik Europskog parlamenta Martin Schulz izjavio je za njemačku televiziju ARD kako smatra da sporazum ACTA u sadašnjem obliku nije dobar jer nije postignut odgovarajući balans između osobnih prava internetskih korisnika i zaštite autorskih prava, prenosi BBC.

Europarlament bi o ACTA-i, kontroverznom trgovinskom sporazumu protiv krivotvorenja, trebao raspravljati u lipnju. Zasad su ga potpisale 22 članice Europske unije, a među onima koje to još nisu učinile je i Njemačka, koja je kao razlog navela potrebu daljnje rasprave o sporazumu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije