Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i ne samo on

Zuckerberg u tjedan dana ostao bez 3 mlrd. dolara

Mark Zuckerberg
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
29.03.2014.
u 16:33

Vrijednost Facebooka pala je 11 posto nakon najave kupnje Oculusa

Mark Zuckerberg ovaj je tjedan izgubio 3,1 milijardi dolara uslijed pada pada vrijednosti bankarskih i tehnoloških dionica, prenosi Bloomberg. Njegov Facebook pao je 11 posto nakon što je najavio kupnju Oculus VR-a, tvrtke koja se bavi sustavima virtualne realnosti, za najmanje 2 milijarde dolara.

Facebook nije jedni tehnološki div kojemu je ovih dana pala vrijednost. Osnivači Googlea Sergey Brin i Larry Page zajedno su izgubili 3 milijarde dolara uslijed priprema Googlea za izdavanje 330 milijuna dionica, koje bi se trebalo dogoditi idući tjedan te bi trebalo zacementirati Brinovu i Pageovu kontrolu nad tvrtkom.

Bogatstvo direktora Amazona Jeffa Bezosa umanjilo se za 1,9 milijardi dolara nakon što je ta najveća internetska trgovina najavila rezanje cijena za cloud usluge. Amazon je rezanje najavio u srijedu, dan nakon što je Google najavio rezanje svojih cijena, a obje promjene na snagu stupaju 1. travnja.

>> Policija upala u Facebook i ispraznila cijelu zgradu!

Komentara 4

SJ
Sve je uzalud
17:17 29.03.2014.

................šta je izgubio kad je počeo sa nulom......................

TE
TechnoCroat
17:05 29.03.2014.

I sto? Za mjesec dana moze biti u plusu 3 miljarde.

Avatar josip.veric2
josip.veric2
10:48 30.03.2014.

A 3 milrd ,vratice to natrag za tijedan dana..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije