Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraživanje HT-a

Bavljenje sportom povećava produktivnost

Rijeka: Održana prva poslovna utrka B2B RUN powered by HT
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
07.09.2017.
u 06:45

Završno i najveće okupljanje, ovogodišnja utrka Magenta 1 B2B run, održat će se u Zagrebu 14. rujna

Više od 95 posto sudionika poslovno-sportskog događanja MAGENTA 1 B2B RUN smatra da bavljenje sportom poboljšava produktivnost na radnome mjestu, a jednaki postotak njih smatra da sudjelovanje u tom događanju pozitivno utječe na zadovoljstvo korporativnom kulturom kompanije u kojoj rade, pokazala je anketa provedena među 150 sudionika koji su posljednje dvije godine bili dijelom sportskog serijala MAGENTA 1 B2B RUN u četiri grada – Zagrebu, Osijeku, Rijeci i Splitu.

Inače, najveće poslovno druženje u Hrvatskoj prošle je godine okupilo oko 4000 sudionika iz više od 300 hrvatskih kompanija, a na ovogodišnjem će se druženju u četiri grada okupiti gotovo 6000 sudionika. Domaćin prve utrke bio je Split 18. svibnja, zatim su u lipnju održane utrke u Rijeci i Osijeku, a završno i najveće okupljanje bit će u Zagrebu 14. rujna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije