Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smrt tinejdžerice

Tragična nesreća u SAD-u: djevojka poginula zbog mobitela

mobitel
Foto: Thinkstock
12.07.2017.
u 11:42

Madison Coe (14) umrla je od utapanja u kadi uslijed strujnog udara

Teksaška tinejdžerica poginula je u kadi nakon što je zgrabila mobitel koji se punio, a njezina je obitelj promptno odaslala upozorenje svima koji to čine kako bi se izbjegle smrti od strujnog udara, javlja u srijedu Reuters.

Madison Coe, 14-godišnjakinja, umrla je u kući svog oca u Novom Meksiku tijekom vikenda od utapanja u kadi uslijed strujnog udara, izvijestio je lokalni list Hobbs News-Sun.

Njezina baka je medijima kazala da je Coe na ruci kojom je dohvatila mobitel imala opeklinu.

"Ovo je takva tragedija koja se ne treba više nikome dogoditi. Želimo da nešto dobro iz toga proizađe, da se osvijesti da se mobitel ne koristi u kupaonici dok se puni. Coe je bila tako draga prema svima i svi su je voljeli", kazala je neutješna Donna O'Guinn.

Majka Angela O'Guinn je na Facebooku stavila sliku svoje kćerke uz poruku: "Molim vas, neka se njezin glas čuje i zaštiti i nauči vašu djecu o fatalnoj opasnosti koju predstavlja strujni udar".

Komentara 2

Avatar Oneill
Oneill
13:02 12.07.2017.

svašta se prodaje navodno bolje pa kad bi pitali nekoga prije dvadeset godina jeli mobitel opasan za život on bi te odma pitao jesi ti zdrav.Danas što se kupuje od Auta do igle imaš puno problema pa čak i životni.

Avatar Azriel
Azriel
15:44 12.07.2017.

Hm, svašta se prodaje, hm hm. Tko želi punjač od pol kile nosati sa sobom? Nitko Punjači nemaju transformatore, pa tako "mali" napon nije galvanski odvojen od mreže. I naravno da u kadi jack punjača ubija kao i fen zaa kosu, ako nemaš zaštitnu sklopku. Neki to saznaju na teži način

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije