Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ILI TABLET

Ljubitelji igara ovdje možete osvojiti novu moćnu Nvidijinu grafičku karticu!

GeForce GTX Titan
Foto: Nvidia
04.04.2014.
u 23:06

Američki portal Bright side of news nagrađuje čitatelje iz cijelog svijeta pa i Hrvatske. Prava prilika za gamere!

Pasionirani ljubitelji video igara uvijek su u potrazi za bržom i jačom grafičkom karticom. Upravo za vas naletjeli smo na jednu zanimljivu priliku na tehno portalu "Bright side of news". Ovih dana slave svoju obljetnicu pa nagrađuju čitatelje. Obično su njihova darivanja vezana za američko tlo, međutim ovih su nas dana ugodno iznenadili te organizirali darivanje u kojem mogu sudjelovati ljudi iz cijelog svijeta. Pa tako i vi. Sve što trebate je otići na njihov web portal i ostaviti komentar zašto biste baš vi trebali osvojiti jednu od nagrada.

Nagrade su posebno zanimljive jer ih se, na žalost, u Hrvatskoj još ne može nabaviti. Natječaj traje do 8. travnja!

Nvidia GeForce GTX Titan grafička kartica je zasigurno najzanimljivija stavka ovog darivanja. Jedna je od najiščekivanijih grafičkih kartica u prošloj godini za većinu zaljubljenika u tehnologiju. Kartica dolazi sa memorijom od 6 GB. Spaja se preko PCI-E 3.0 sučelja te ima kompatibilnost i sa PCI-E 2.0 sučeljem, no prava moć ove kartice postaje vidljiva uz PCI-E 3.0. Kartica ima 4 video izlaza sa 2 dual-link DVIa, te po jedan HDMI 1.4a i DisplayPort 1.2. Trenutačno je najbrži GPU za gamere što se može i očekivati od 1000 $ vrijedne grafičke kartice.

Na GTC eventu koji se održao nedavno u San Joeseu, Nvidia je podijelila 3000 prijenosnih konzola Shield. Riječ je o Android konzoli s preklopnim ekranom visoke rezolucije i jakim hardverom. Ono što vam Shield omogućava je gaming gdje god da se nalazite. Bilo to u tramvaju, negdje vani ili s kauča. Ne trebate biti niti spojeni na internet, možete si skinuti igre unaprijed i uživati u njima bilo gdje. Nema sumnje da vam Shield pruža jedinstveno gaming iskustvo. Također, možete ga koristiti i umjesto tableta jer ima touch screen te 4.3. android operativni sustav.

Dijele i više odličnih tableta Tegra Note 7 (vrijedan 200 dolara). Ima mogućnost povezivanja na 4G LTE mobilne mreže te najnoviju inačicu operativnog sustava Android KitKat 4.4.2, 7-inčni IPS ekran rezolucije 1280x800 piksela.  Tegra 4 čip koji se sastoji od četverojezgrenog Cortex A-15 procesora i GeForce GPU-a s 72 jezgre. Tu je još i 5 megapikselna kamera.

BSN-u sretna godišnjica, a svima vama - sretno!

Komentara 1

Avatar jutarnj list
jutarnj list
10:15 07.04.2014.

Dijele i više odličnih tableta Tegra Note 7 (vrijedan 200 dolara).A u rvatckoj 500 dolara!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije