Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uz Samsung Galaxy Note20

Ljeto mi je krenulo još zabavnije nego što sam mislio

12.08.2020.
u 12:00

Kao mnogi koji tek dobiju novi pametni telefon, i Marin je odmah prvih nekoliko dana proveo samo guštajući kod kuće u svim inovacijama koje donosi Galaxy S20 serija

Ispitni rokovi u srpnju su završili, čime je bezbrižno ljeto moglo službeno započeti za zagrebačkog studenta Marina. Kao nagradu za odličan uspjeh na fakultetu i riješene ispite u roku, Marin je od svojih roditelja dobio nevjerojatni Samsung Galaxy S20 Ultra pametni telefon. Svi koji poznaju Marina znaju koliki je tehnološki mag, stoga nikoga nije začudilo Marinovo oduševljenje najnovijim pametnim telefonom.

„U početku danima nisam izlazio iz kuće“

Kao mnogi koji tek dobiju novi pametni telefon, i Marin je odmah prvih nekoliko dana proveo samo guštajući kod kuće u svim inovacijama koje donosi Galaxy S20 serija. „Uz pomoć Link to Windows i Your Phone companion aplikacija, sve što sam napravio samo dok sam isprobavao mobitel odmah mi se sinkroniziralo s računalom.“, prepričava nam Marin. „Ono što me stvarno posebno iznenadilo je mnoštvo aplikacija za zabavu, za koje uopće nisam mogao vjerovati da bi ih pametni telefon mogao imati. Prijepodne sam samo gledao Netflix, a u večernjim satima gejmao bez prestanka. Bez problema sam skinuo hrpu videoigara na Google trgovini, a čak sam od Google Play Protect dobio upozorenje o jednoj koja nije bila sigurna za moj uređaj. Jako mi se svidio i Google Assistant, gdje bi svojim riječima davao upute svojem Galaxy S20 Ultra pametnom telefonu što treba napraviti dok kuham jutarnju kavu“, priča nam dalje Marin.

„Dok su drugi u busu umirali od dosade, ja sam uživao“

Nakon što je nekoliko dana proveo u svom zagrebačkom stanu uz svoj novi pametni telefon, Marin se zaputio prema obiteljskoj kući u Primoštenu. Još od kad je brucoš, Marin se svake godine u Primošten zaputi autobusom. Međutim, jutarnja kupnja karte uvijek se odvijala s grčem u želucu, jer ipak treba „preživjeti“ put od šest i pol sati prema odredištu. Još u hodu aktivirao sam svojih besplatnih četiri mjeseca YouTube Premium verzije koji su dostupni samo na Galaxy pametnim telefonima.“, ispričao nam je Marin, „Moram vam reći, ljudi misle da je gledanje videozapisa s reklamama lagan izazov, ali uz YouTube Premium, više si to nikada neću raditi. Dok su drugi u busu umirali od dosade na ljetnim vrućinama, ja sam istinski uživao zabavljajući se na svojem mobitelu. Na velikom zaslonu lako sam pratio svoju trenutnu poziciju na Google Maps - uvijek mi je zanimljivo malo proučiti kroz koja naselja putujem do odredišta“.

„Preslušao sam svoje najdraže glazbenike u kvaliteti za koju nisam mislio da postoji“

„Osim što sam gledao svoje najdraže YouTubere u odličnoj kvaliteti i bez smetnji, preslušao sam i brojne albume svojih omiljenih glazbenika bez trunke napora. Čak i kada tijekom puta nije bilo signala, nisam se obazirao jer je aplikacija omogućavala reprodukciju u pozadini i izvan mreže.“ – objasnio nam je Marin. „Čak pokreće i glazbu bez videozapisa, što troši manje interneta. A svoje Samsung Galaxy Buds+ slušalice nisam niti osjećao u uhu jer su specijalnog dizajna, a AKG kvaliteta zvuka i pojačivač basa pružili su mi zvuk nevjerojatne kvalitete.

„Prava uživancija pod suncem“

Marin je sretno stigao u Primošten, a za razliku od drugih putnika, iz autobusa nije izašao umoran nego veseo, odmoran i zabavljen. Popodne je odmah iskoristio za odlazak na plažu: „Kao što volim slušati glazbu u autobusu, tako volim i na plaži nakon kupanja dok se sunčam. Osim što sam imao pravu uživanciju pod suncem uz YouTube Premium, Galaxy Buds+ bežične slušalice olakšale su mi sve upravo zato što sam uživao bez nepotrebnih žica. A kada je previše vruće za plažu, jednostavno iz udobnosti svoje kuće gejmam i gledam videozapise i serije u odličnoj kvaliteti. Preporučujem Samsung Galaxy S20 uređaje svima, ali i druge Samsung pametne telefone iz Galaxy S, Galaxy Note i Galaxy A serije. Osim što su odlični sami po sebi, krase ih i najnovije inačice Google servisa i dvostruki sloj zaštite. Tako je mobitel uvijek ažuriran najnovijim softverom pa se ne morate brinuti o opasnostima i vlastitoj sigurnosti. A ako slučajno ne možete pronaći svoj Galaxy, lagano ga locirajte uz pomoć Find my device“ – zaključuje Marin.

Ako unutar promotivnog razdoblja od 5. do 20. kolovoza prednaručite Samsung Galaxy Note20 ili Samsung Galaxy Note20 5G na poklon dobivate Galaxy Buds+ bežične slušalice, dok za prednarudžbu Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G uređaja na poklon dobivate Galaxy Buds Live bežične slušalice. Više informacija pronađite na: https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-note20/.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije