Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIDEO-IGRE

Ljetni 
gaming 
block-
busteri! Što možete očekivati ovog ljeta

'The-Last-of-Us-Concept-Art-1'
Foto: ' '
1/3
13.08.2013.
u 16:00

Za one kojima je serijal Grand Theft Auto preozbiljan, stiže nastavak popularnog serijala Saints Row

Ljeto je počelo, možemo uživati na suncu i plaži. Sve je to OK, ali kad sunce zapeče, u hladu je spas, a tada, naravno, svi rade ono što ih najviše veseli... čitaju knjigu, gledaju TV, tipkaju po mobitelu, \"dave\" mi Facebook-zid ili, kao neki od nas, igraju omiljene igre. A što možete očekivati ovo ljeto na obožavanoj vam platformi?

Za ljubitelje strategija stigao je friško recenzirani Company of Heroes 2, da malo rashladite vruće ljeto jednom poštenom ruskom zimom u rovovima.

Za ljubitelje survival-horor/zombie igara i sretne vlasnike Playstationa 3 stiže željno iščekivani The last of us. Ova PS3 ekskluziva naveliko skuplja samo pohvale i kombinira najbolje dijelove Left4Dead igara stravične i hladne atmosfere. U igri kontrolirate Joela i Ellie koji se probijaju kroz postapokaliptične Sjedinjene Države (a gdje bi drugdje apokalipsa prvo udarila ako ne tamo). Igrač preuzima kontrolu nad Joelom i prolazi kroz gomilu groznih situacija koristeći pištolje, motike, Molotovljeve koktele i što god mu se drugo nađe pri ruci. Ako ste vlasnik Playstationa 3, ovo definitivno morate probati.

Za one kojima je serijal Grand Theft Auto preozbiljan, stiže nastavak popularnog serijala Saints Row. Saints Row IV odmiče se sve dalje od ozbiljnog prvog dijela preko poluozbiljnog drugog i neozbiljnog trećeg do ovog posve ludog dijela u kojemu se banda Saints Row bori protiv intergalaktičke prijetnje nakon što je njihov vođa odabran za predsjednika SAD-a. Zvuči ludo? I jest. No kako god bilo, možemo očekivati gomilu zabave na koju smo se već navikli u ovom serijalu. Zasad ovu igru možete naručiti unaprijed na Steamu, a time dobivate i neke bonuse jer igra izlazi u kolovozu.

Za ljubitelje Marvelovih junaka tu je Deadpool, popularni \"plaćenik dugog jezika\" dobio je vlastitu igru, a što misli o tome, reći će vam on sam dok probija \"četvrti zid\" i obraća se izravno igraču. Sukladno svom epitetu Deadpool neće začepiti usta dok mu pomažete pucati, mlatiti i sjeći protivnike dok skuplja mutantski DNK iz ruševina Genoshe. Zasad ova igra skuplja uglavnom pozitivne kritike, a u njoj se pojavljuju i mnogi Marvelovi heroji, među njima Cable, Death, Rogue, Red Hulk i Mister Sinister kao glavni antagonist. Deadpool se vrti na platformama PS3 i Xbox 360.

One koji vole špijunske igre zanimat će skori dolazak Splinter Cell: Blacklist. Ovaj serijal ima svoje bolje i lošije momente, ali iz dosad viđenog čini se da će Blacklist biti jedan od boljih nastavaka. Igrač je opet u ulozi \"superšpijuna\" Sama Fishera koji se nedavno vratio pod kišobran SAD-a nakon poduljeg \"godišnjeg\".

Premda ja nisam obožavatelj Splinter Cella, one koji jesu, osim lijepe grafike, privući će nekoliko gameplay novina između kojih tehnika \"killing in motion\" koja omogućava eliminaciju protivnika u brzom nizu... što god to značilo. Igra izlazi na konzolama PS3 i Xbox 360 u kolovozu pa nam ne preostaje ništa nego čekati i vidjeti.

>> Je li ovo najgora video-igra svih vremena?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije