Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Gadgeti

LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće

Svi kupci LG Stylera u Sancta Domenici na poklon dobivaju pročišćivač zraka LG PuriCare
26. studenoga 2020. u 10:45 506 prikaza
LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće
Foto: LG
Pogledajte galeriju 1/3

Zbog užurbanog načina života sve više raste potreba za rješenjima za njegu odjeće koja su praktična te koja korisnicima omogućavaju svjež izgled za bilo koju prigodu. LG Styler je inovativno rješenje za njegu odjeće koje definitivno pojednostavljuje život korisnicima. Odlikuju ga elegantni dizajn te jedinstvene značajke i funkcije kojima se odjeća osvježava, uklanjanju se nabori te neugodni mirisi, a može se koristiti i za dezinfekciju i ostalih predmeta od tkanine.

Njega odjeće vodenom parom

LG Styler posjeduje značajku TrueSteamTM koja koristi čistu vodenu paru za dubinsko prodiranje u odjeću, što pomaže u smanjenju alergena, neugodnih mirisa i nabora na odjeći. Osim toga, sustav sušenja pri niskim temperaturama suši odjeću brže od sušenja na zraku te sprječava njezino skupljanje i oštećenja uzrokovana toplinom. Tako njega poslovnih odijela, haljina, pulovera, dječje odjeće, plišanih igračaka ili posteljine nikad nije bila lakša, a odjeća je uvijek svježa i mirisna.

LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće | Autor : LG Foto: LG

Štedi vrijeme i osvježava interijer

Uz ovaj LG-ev ormar budućnosti možete više vremena posvetiti slobodnim aktivnostima, vježbanju ili druženju s obitelji. Ugrađena vješalica koja se pomiče lijevo-desno 220 puta u minuti pomaže ukloniti nabore na odjeći kao nijedan drugi uređaj. Tako nakon radnog dana možete jednostavno osvježiti svoje poslovno odijelo, ali i svaki put dobiti hlače sa savršenom crtom. Između mnoštva programa, moguće je odabrati ultrabrzu opciju kojom Styler pritiskom na jednu tipku za samo 20 minuta osvježi odjeću. Bitno je svakako spomenuti i kako Styler pomaže u uklanjanju suvišne vlage iz prostorije. Tako će i odjeća i interijer uvijek biti svježi.

Uz Styler zaboravite na alergene i bakterije

Osim što održava odjeću čistom i svježom, glavna značajka TrueSteam™ može eliminirati više od 99,9 posto alergena i bakterija. LG Styler tako omogućava jednostavnu dezinfekciju tkanina i stvari koje se teško peru ili se ne smiju uopće prati, a pri tome se koristi čista para, bez kemijskih aditiva.

Jednostavno upravljanje i nadzor

Uređaj LG Styler nadopunjuje i LG-ev pametni dom u kojem su svi kućanski uređaji povezani preko besplatne aplikacije ThinQ. Upravo ona omogućava upravljanje i nadzor LG-evih pametnih uređaja gdje god se nalazili i to jednostavno pomoću pametnog telefona ili tableta. Tako jednostavno možete pratiti potrošnju električne energije, provjeriti stanje programa ili preuzimati nove programe za njegu odjeće.

LG Styler – ormar budućnosti za njegu odjeće | Autor : LG Foto: LG

„LG je ponosan što je predvodnik u razvoju sustava za njegu odjeće, a upravo su uređaji LG Styler opremljeni naprednim tehnologijama koje smo sami razvili,“ rekao je Tomislav Antolović, voditelj ključnih kupaca u segmentu kućanskih aparata u LG-u Hrvatska. „Kao i svi naši proizvodi i Styler doprinosi stvaranju održivijeg svijeta i zdravijeg okruženja. Inovacijama poput ove olakšavamo život korisnicima te istovremeno smanjujemo utjecaj na okoliš.“

Uz LG Styler pročišćivač zraka na dar!

Još jedan uređaj koji doprinosi zdravijem okruženju i oslanja se na LG-evu filozofiju „Diši zdravo“ je pročišćivači zraka LG PuriCare. LG-evi pročišćivači zraka pomažu u poboljšanju kvalitete zraka u zatvorenom prostoru, a uz to imaju elegantan i napredan dizajn. Uklanjaju čestice do PM 1,0 u punom krugu od 360° te tako svugdje u kući omogućavaju čisti zrak bez obzira gdje su postavljeni. Na taj način olakšavaju život svima koje muči astma ili imaju alergijske reakcije, a filter za dezodoriranje uklanja i mirise (poput hrane i dima), smoga i štetnih kemikalija u zraku. Svi koji odluče kupiti LG Styler u Sancta Domenici (do 31. prosinca 2020. ili isteka zaliha) na poklon dobivaju napredni pročišćivač zraka LG PuriCare model AS60GDWV0.

Mary Donor Pavlović i Milan Pavlović
LJUBAVI BEZ GRANICA
Kako je Milan riskirao život i doveo Mary iz Sierra Leonea u Ljubuški
PRIPREMA VOZILA
Doznajte kako kvalitetno pripremiti vozilo za zimsku vožnju i osvojite vrijedne nagrade