Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muke po nintendu

Kupci u nevjerici – Wii U se kvari zbog prekidanja nadogradnje

nintendo wii u
AFP/PIXSELL
20.11.2012.
u 18:17

Prije korištenja potrebno je skinuti nadogradnju, a proces može trajati i više od sat vremena. Mnogima se nije dalo čekati...

Brojni kupci nove Nintendove igraće konzole Wii U načekali su se prije nego što su je uspjeli upotrijebiti, a neki nisu čak ni imali to zadovoljstvo, prenosi BBC. Naime, za uspješno korištenje konzole prvo je potrebno instalirati nadogradnju koja uključuje i mogućnost spajanja na društvenu mrežu Miiverse. Softver se mora skinuti putem interneta, a u Nintendu su priznali da skidanje može trajati i više od sat vremena.

Neki su kupci bili toliko nestrpljivi da su prekinuli skidanje, nakon čega je uređaj postao neupotrebljiv. Nintendo je korisnike upozorio da ne gase konzolu tijekom nadograđivanja. Uređaj je u nedjelju pušten u prodaju u SAD-u, a jedan od prvih korisnika koji je to iskusio je novinar Los Angeles Timesa Ben Fritz.

"Wii U prestao je raditi prije nego što sam uspio odigrati i jednu igru. Pokušao sam zaustaviti beskrajno dugu nadogradnju i sada... Ništa", napisao je Fritz na Twitteru dodavši da su mu se obratili mnogi korisnici s istim problemom.

Uređaj bi u europske trgovine trebao stići 30. studenog, a u japanske 8. prosinca, što znači da Nintendo ima dosta vremena popraviti što se popraviti može, inače bi broj nezadovoljnih korisnika mogao ozbiljno narasti.

>> Nintendo Wii U u Japanu će biti pušten u prodaju 8. prosinca

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije