Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FACEBOOK I OVISNOST

Korisnici Facebooka postaju sve ovisniji o toj društvenoj mreži

Facebook
AFP
05.11.2009.
u 13:55

Prosječni korisnik najpoznatije društvene mreže na svijetu – Facebooka provede godišnje 70 sati i 26 minuta na njoj, istraživanje je kompanije Nielsen Online. Najteži ovisnici o Facebooku provedu više 125 sati ili jedan cijeli radni tjedan na Facebooku

Prosječni korisnik najpoznatije društvene mreže na svijetu – Facebooka provede godišnje 70 sati i 26 minuta na njoj, istraživanje je kompanije Nielsen Online. Najteži ovisnici o Facebooku provedu više 125 sati ili jedan cijeli radni tjedan na Facebooku.

Iz Nielsena poručuju da ovisnost sve više raste među korisnicima Facebooka, koji svoje dragocjeno vrijeme troše na tu društvenu mrežu sve više iz dana u dan.

Facebook povećava broj korisnika za 52 posto iz godine u godinu, a gotovo istim postotkom se povećava I broj sati provedenih na toj društvenoj mreži.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije