Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vesela akcija

Korisnici Facebooka "maskirali se" u omiljene crtane likove

tom i jerry
19.11.2010.
u 11:41

Tom i Jerry, Baltazar, Zekoslav Mrkva, Sport Billy, Štrumpfovi i ostali crtani likovi preko noći su "osvojili" Facebook

Iako vrijeme maskenbala još nije počelo, članovi društvenih mreža na internetu odlučili su razvedriti tmurne jesenske dane. Ako se pitate zbog čega je velik broj vaših prijatelja na Facebooku svoju fotografiju profila zamijenio slikom nekoga crtanog lika, odgovor leži u akciji koja je prije nekoliko dana krenula iz Njemačke.

Korisnici Facebooka pozvani su da u vremenu od 16. do 22. studenoga svoju sliku profila zamijene slikom njima najdražeg lika iz crtića te svoje prijatelje pozovu da učine isto. Cilj igre je da na tjedan dana nestanu slike ljudskih lica s Facebooka i da tako, barem nakratko, uplovimo u svijet mašte i djetinjstva.

Ako je suditi po broju crtanih likova koji se smiješe s raznih Facebookovih profila, možemo reći da je akcija uspjela. Velik broj hrvatskih korisnika Facebooka u protekla se dva dana "maskirao" u omiljeni crtani lik.

Izbor likova zaista je šarolik, od Sport Billyja i Toma i Jerryja preko Štrumpfova, Snorkijevaca, Pink Pantera, Zekoslava Mrkve, Disneyjevih likova pa sve do likova iz modernijih crtića poput Spužva Boba i Dextera. Neki su se odlučili i za likove domaće proizvodnje poput Štapića iz Čudesne šume i legendarnog profesora Baltazara.

Akciji se iz sata u sat priključuje sve više korisnika Facebooka što je još jedan dokaz da nam zabave nikad nije dosta pa makar ona bila samo virtualna.

Komentara 9

FI
fićo
15:45 19.11.2010.

taj fejsbuk radi debile od ljudi

OB
-obrisani-
22:37 19.11.2010.

Hodite u veliki K vi i Fejsbuk.

Avatar lost4life
lost4life
17:53 19.11.2010.

+ - 19.11.2010. u 15:45h fićo je napisao/la: taj fejsbuk radi debile od ljudi ______________________________ A cini i se da i ovaj vecernjak radi jos vece debile......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije