Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOZNAT UZROK

Google otklanja probleme: Servisi su počeli funkcionirati

Foto: Reuters/Pixsell/Screenshot
1/4
14.12.2020.
u 13:04

Čak 84 posto prijava vezano je uz login, dok je 15 posto s tražilicom.

Brojni korisnici Googlea diljem svijeta prijavili su danas probleme s najvećom tražilicom na svijetu, kao i s drugim uslugama koje nudi tehnološki div. Google je objavio kako su svjesni problema koje imaju njihovi korisnici te da rade na njihovu uklanjanju. Ubrzo nakon toga korisnici su počeli javljati kako mogu pristupiti nekima od usluga. 

Stranica Downdetector zabilježila je neobičajno povećan broj prijava prema kojima korisnici iz cijelog svijeta nisu mogli pristupiti svojim računima. 

– Gmail, kalendar, fotografije, karta... sve je palo – poručuju korisnici, a mnogi su navodili kako uskoro imaju sat ili poslovni sastanak te da im nužno potrebno da Google proradi. 

Foto: FIBA/Screenshot

Čak 84 posto prijava vezano je uz login, dok je 15 posto s tražilicom.  U ovom trenutku nije poznato što je uzrok ovako masovnog pada sustava. 

Prvi problem s jednim od Googleovih servisa i to s YouTubeom zabilježen je u 6:53 ujutro. Nakon toga s Gmailom, potom su uslijedili problemi i s ostalim Googleovim uslugama. 

 

Google se nije oglasio službeno oko problema koje imaju njegovi korisnici. Međutim, na nadzornoj ploči statusa usluga Google je naveo kako su svjesni problema te da rade na njihovu uklanjanju. 

Foto: Google

 


 

 

Ključne riječi

Komentara 16

DU
Deleted user
13:11 14.12.2020.

padaj silo i nepravdo...

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
13:14 14.12.2020.

Covid19?

HE
Herceg
13:24 14.12.2020.

Virusi su čudo,što se sve radi?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije