Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI

Korisnici B.neta i Vipneta ostali bez pristupa internetu, TV-u, telefonu

tipkovnica
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
07.05.2015.
u 20:19

"Što se događa, ne radi mi ni mobitel, ni laptop, a službu za korisnike se uopće ne može dobiti????"

Više korisnika B.neta i Vipneta večeras je ostalo bez pristupa njihovim uslugama. Među njima je i naša čitateljica iz Osijeka, korisnica B.neta, koja je oko 20 sati ostala bez pristupa internetu, da bi ga ponovno dobila nakon otprilike pola sata.

– Zvala sam službu za korisnike, rekli su da na području Zagreba imaju tehničke probleme s internetom, fiksnim telefonima i televizijom – rekla nam je čitateljica, kojoj je TV radio normalno. Problema su imali i korisnici u drugim dijelovima zemlje.

Pokušali smo i sami kontaktirati službu za korisnike, no nismo uspjeli uspostaviti vezu. Kao, čini se, ni mnogi drugi korisnici.

Neki od njih potužili su se na službenim Facebook-profilima B.neta i Vipneta.

Što se događa, ne radi mi ni mobitel, ni laptop, a službu za korisnike uopće se ne može dobiti???? – napisala je jedna korisnica na profilu Vipneta.

– Što se događa s internetskom vezom na Malešnici? Ne možemo na mrežu već neko vrijeme. Telefoni su vam nedostupni – napisala je druga korisnica B.netu.

Nakon 20.30 sati dio korisnika objavio je kako im se vratio pristup, dok ga neki još uvijek nemaju.

>> Twitter pao na 45 minuta zbog 'neočekivanih komplikacija'

>> Pao je Facebook! 'Oprostite, nešto je krenulo krivo'

Ključne riječi

Komentara 24

BL
blackstone
20:44 07.05.2015.

da nije neko ciganče maznulo par metara bakrenog kabla za sirovinu. kako se zove ciga električar koji radi u vipnetu? G-rom. A kako se zove ciga u odijelu koji radi kao menadžer u Vipnetu.Ele -ganci.

BM
braćo mila
21:06 07.05.2015.

To van je sve zato što su maknuli pravo managera i doveli onog za profit. Bježite iz vipneta. Vjerujemo te mi.

RE
rexor99
21:06 07.05.2015.

i lazu. tv radi. ostalo - banana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije