Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širenje

Kaspersky Lab otvara ured za jugoistočnu Europu

kaspersky lab,dragan martinović,andrej slobođanik
Kaspersky Lab
17.05.2012.
u 14:41

Regionalno predstavništvo antivirusne kompanije imat će sjedište u Ljubljani, a pokrivat će Hrvatsku, Srbiju, Cipar...

Ruska antivirusna kompanija Kaspersky Lab u srijedu je najavila službeno otvaranje regionalnog predstavništva za jugoistočnu Europu. Ured sa sjedištem u Ljubljani bit će odgovoran za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju, Grčku i Cipar.

– S novim predstavništvom još ćemo se više približiti svojim korisnicima i klijentima, dok će naša partnerska mreža omogućiti znatno povećanje prisutnosti Kaspersky Laba u potrošačkom i korporativnom segmentu te segmentu malih i srednjih tvrtki diljem regije. Stoga smo sigurni da ćemo ostvariti strateški cilj i postati vodeći pružatelj antivirusnih rješenja u jugoistočnoj Europi u sljedeće tri godine – izjavio je direktor tvrtke Kaspersky Lab za istočnu Europu Andrej Slobođanik.

Novi ured vodit će Dragan Martinović koji će direktno odgovarati Slobođaniku čiji ured ima sjedište u Kijevu.

– Među glavnim zadaćama novog ureda bit će jačanje i promicanje brenda tvrtke u regiji kao i koordinacija aktivnosti naših partnera diljem jugoistočne Europe – izjavio je Martinović.

U Kaspersky Labu nazivaju se najvećom antivirusnom tvrtkom u Europi, a proizvode softvere za zaštitu od virusa, spywarea, spama i drugih opasnosti za privatne korisnike i tvrtke.

Komentara 1

SN
snovakor
15:34 17.05.2012.

Samo neka se nazivaju najvećima ! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije