Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Googleov novi hit

Kamera ovog mobitela uhvatit će svaki detalj i u mraku, a svima je za oko zapeo zbog senzora pokreta

Pixel 4
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL
1/3
17.10.2019.
u 08:39

Između ostalog, unaprijeđene su kamere i funkcije otključavanja lica

Google je službeno predstavio Pixel 4, mobitel koji je ponovno podigao ljestvicu u svijetu pametnih ili možda bolje rečeno super pametnih telefona. Glavna značajka su radari koji omogućuju korisnicima kontrolu uređaja pokretima ruku.

Konkretno, to znači da će korisnici moći primjerice mijenjati pjesme, gasiti alarm ili stišavati zvuk poziva jednostavnim pokretom ruke pa tako promjena pjesme dok vježbate na traci ili odbacivanje poziva dok su vam ruke prljave, više neće biti problematična, piše LADBible.

Vodilo se računa i o kameri koja danas igra jednu od najvažnijih uloga pri izboru pametnog telefona. Kamera ovog mobitela tako nudi korisnicima mogućnost da imaju fotografiju "kao iz studija,  ali bez studija". Fotografiranje u noćnim uvjetima također je podignuto na novu razinu pa se tako omogućava hvatanje nevjerojatno detaljnih fotografija u mraku bez bljeskalice.

Unaprijeđeno je i otključavanje pomoću lica pa je tako mobitel spreman na otključavanje čim ga krenete približavati licu. 

"Pixel 4 ima najbrže sigurno otključavanje licem između smartphonea jer proces počinje prije nego uopće podignete telefon. Senzor pokreta priprema kameru kada uzimate Pixel 4 tako da ne morate tipkati po ekranu", kazala je na predstavljanju Sabrina Ellis, direktorica proizvodnje za Google.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije