Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Kako pristupiti novoj generaciji korisnika uz nove online formate?

Sve o inovativnim online modelima oglašavnja, usponu online videa kao i razlozima uzleta nove generacije news portala doznajte na trećem meet-up eventu Digital Takeover u organizaciji 24sata
25. svibnja 2015. u 13:40 3 prikaza
digital takeover
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Digital Takeover ponovo okuplja relevantne stručnjake domaće digitalne scene koji će u jedinstvenom ambijentu novootvorene kavane Johann Franck, 28. svibnja prezentirati trenutnu sliku stanja domaćih online trendova. Treći meet-up event započinje u 16 sati, a otvaraju ga predstavnici Imagine TV-a koji će otkriti zašto online video oglasi doživljavaju globalnu ekspanziju. Kao predvodnici trenda u online video oglasima, osim svojih iskustva u radu na platformama Styria grupe, težište njihovog predavanja biti će na trendu koji polako dolazi i u Hrvatsku, a radi se o dominaciji oglašavanja u video obliku na webu u odnosu na televizijsko reklamiranje.

Na temu "Express.hr — portal nove generacije čitatelja", urednica portala Merita Arslani održat će predavanje na kojemu će upoznati prisutne s novom generacijom čitatelja. Otkrit će zašto je nespecifičan sadržaj koji odskače od klasične internetske forme pronašao put do publike. Analitički, integrirani i uzbudljivi tekstovi, koji ne robuju kratkoj internetskoj formi imaju svoju publiku što odskače od uvriježenog mišljenja da internetska publika traži samo kratku i brzu informaciju bez kritičkog stava i potrebe za detaljima.

Zaključno predavanje održat će Saša Marković, media direktor agencije Starcom MediaVest Hrvatska koja je proglašena najboljom medijskom mrežom na CannesLions festivalu prošle godine. U izlaganju će predstaviti odlične rezultate koji se mogu ostvariti inovacijama unutar klasičnih formata online oglašavanja. Na konkretnom primjeru aktualne kampanje prezentirat će nove i inovativne digitalne ali kreativne online modele oglašavanja te otkriti zašto vjeruje da su iskustva korisnika u online oglašavanju važna.

Takeover Veliki odaziv na prvi meet-up event Digital Takeover Prvi Digital takeover okupio brojne digitalne stručnjake

Prva dva meet-up eventa Digital Takeover prisutni stručnjaci iskoristili su za međusobno umrežavanje ali i konstruktivnu polemiku. Kao i do sada, predavači će i ovoga puta biti na raspolaganju tijekom cijeloga druženja koje se za okupljene organizira po završetku formalnog dijela eventa. Ukusne slatke i slane zalogaje specijalno za treći meet-up event Digital Takeover ovoga puta pripremit će chef bistroa Johann Franck, Mate Janković stoga nemojte propustiti svibanjsko izdanje Digital Takeovera.  

iz školskih dana
Možete li prepoznati koji se poznati Hrvat nalazi na fotografiji iz 1978.?
UHVATI BIORITAM
Koji kronotip posjedujete? Upoznajte se s ovim unutarnjim satom koji trebate slušati