Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako ostati fit čak i uz smanjenu aktivnost?

Huawei
Foto: Huawei
1/3
09.11.2020.
u 12:32

U jesenskim i zimskim mjesecima češće boravimo u zatvorenim prostorima

Dekica, odličan film ili serija i gotovo ništa više ništa nam ni ne treba. Ipak, ne bismo smjeli sasvim zanemariti fizičku aktivnost, a da bismo ostali u formi dovoljno je već u našu svakodnevicu unijeti malo dinamike. Uz glazbu, stvari mogu postati i puno zabavnije.

  1. Jutro započnite laganom tjelovježbom

    Ne bavite li se inače sportom, a želite poraditi na tome, već nekoliko čučnjeva ili kratki plank svakog jutra dobar su početak. Osim što će vas dobro razbuditi, iz dana u dan ćete se osjećati bolje. Odlučite li se za plank, možete iz tjedna u tjedan blago povećavati vrijeme izdržaja. Na raspolaganju vam je i velik broj online besplatnih treninga, odaberite onaj koji vam najviše odgovara i krenite. Već 15 minuta lagane tjelovježbe pomoći će vam da spremniji krenete u dan i dugoročno stvoriti zdravu naviku.

    Naša glazbena preporuka: Kanye West, “Power” ili Destiny’s Child, “Survivor”

    Foto: Huawei

     
  2. Čišćenje doma pretvorite u zabavnu aktivnost

    Da, znamo da ovo zvuči malo ludo, ali čišćenje (koje ionako ne možemo izbjeći) može postati svojevrsni trening. Imate li policu s knjigama, rastegnite se dobavljajući stvari s njih i brišući prašinu. Neki izvori tvrde da tjednim čišćenjem, usisavanjem i brisanjem prašine možemo utrošiti i do 1000 kalorija. Otkrit ćemo vam i jednu tajnu – pustite li si najdražu glazbu za to vrijeme, čišćenje bi vam mogao postati novi omiljeni zadatak. Jednom kada ga pretvorite u zabavnu aktivnosti, neće vam biti toliko omražen. Da biste uživali u lakoći pokreta, tu su nove Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice.

    Naša glazbena preporuka: bilo što od Abbe, krenite s “Greatest hits” ili Lady Gaga, “Chromatica”
     
  3. Šećite što češće

    Imate li vremena i mogućnosti, smanjite količinu vremena koje provodite u automobilu. Osim što time dajete svoj doprinos smanjenju emisija štetnih plinova i očuvanju okoliša, radite veliku uslugu svome zdravlju. Preporuka je da bismo svaki dan trebali napraviti minimalno 10 000 koraka. Benefiti su mnogobrojni – pomažete svome kardiovaskularnom sustavu, općenito smanjujete razinu stresa i boravite na svježem zraku. Ako vam se ova aktivnost čini dosadna, iskoristite je za preslušavanje nove sjajne glazbe. Huawei daruje tri mjeseca Deezer Premium glazbenog servisa, što je izvrsna prilika da čujete hrpu novih stvari ili se prisjetite nekih obožavanih hitova.

    Naša glazbena preporuka: Moses Sumney,”Grae” ili dobri, stari Beatlesi

    Foto: Huawei

     
  4. Pješke i u trgovinu
    Znamo da je ponekad lakše otići automobilom u špeceraj, no ne idete li u veliki mjesečni shopping već po nekoliko namirnica, uradite to pješke. Možete izabrati i jedan dan u tjednu, primjerice utorak, kao dan za voće. Taj dan prošećite do obližnje voćare ili tržnice i uzmite sezonsko voće. Stvorit ćete zdravu naviku i osigurati da na pitanje: “Što ima slatko?” s oduševljenjem kažete: “Domaćih jabuka!”. Da budemo sasvim iskreni, znamo da je internet prepun i brzih, jednostavnih, a ukusnih recepata za pite od jabuka. I da ćete se baciti na traženje onog idealnog.

    Naša glazbena preporuka: Ball Park Music, "Happiness And Surrounding Suburbs" ili De La Soul, "3 Feet High And Rising"
     
  5. Plešite dok kuhate
    Kad smo već kod pripreme hrane, postoji li mogućnost u vašem kućanstvu da pjevate na sav glas dok kuhate, to je prilika koju ne biste smjeli propustiti. Ubacite i koji plesni pokret u to i dobili ste svojevrsni trening. O kalorijama da ne govorimo – topit će se same. Pretplatite se na newsletter omiljenog chefa i na mail će vam dolaziti prijedlozi za obroke za čitav tjedan. Uz nove Huawei FreeBuds Pro bežične slušalice glazbu možete slušati glasno koliko želite, bez da ikome smetate!

    Naša glazbena preporuka: Pulp Fiction soundtrack ili Bruno Mars, “24K Magic”
     
  6. Slušajte audio knjige dok čistite, šećete, kuhate
    Audio knjige su fantastičan način konzumacije sadržaja. Korisnici koji kupe FreeBuds Pro slušalice do kraja godine ili isteka zaliha, dobit će na dar audio knjigu našeg popularnog znanstvenika Igora Rudana „Očekujući vatre“ koja donosi njegova razmišljanja o izazovima 21. stoljeća, a novim korisnicima vrhunskih bežičnih slušalica će biti dostupna u domaćoj aplikaciji Book&Zvook koju je moguće preuzeti iz AppGallery trgovine. Kako bi preuzeli audio knjigu, korisnici trebaju preuzeti Book&Zvook iz AppGallery trgovine i registrirati se sa svojom mail adresom. Nakon toga, u postavkama je potrebno odabrati „Iskoristi promo kod“ te unijeti serijski broj svojih novih FreeBuds Pro bežičnih slušalica (nalazi se na pakiranju). Knjiga „Očekujući vatre“ potom će ih dočekati u njihovoj audioteci.

Za one koji žele više

Osim vrhunskih pametnih slušalica FreeBuds Pro, Huaweijevim su korisnicima na domaćem tržištu dostupni i brojni drugi napredni uređaji. U ponudi prodajnih partnera mogu se pronaći i vrhunski povoljni pametni telefon P Smart 2021 te pametni satovi s pregršt funkcija Watch GT 2 Pro i Watch Fit. Također, ove godine kompanija je zaokružila svoj hardverski ekosustav u Hrvatskoj predstavljanjem MateBook serije prijenosnika koje odlikuju iznimne performanse i izdržljiva baterija, a nedavno je na globalnoj razini predstavljena i nova Mate 40 serija pametnih telefona.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije