Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Kako bi mogli izgledati Sanaderovi i Kosoričini statusi na Facebooku

facebook
05.01.2010.
u 12:44

Da su Ivo Sanader i Jadranka Kosor aktivni na Facebooku, što bi jučer pisali u svojim statusima? Drama u HDZ-u dobila je i svoj ležerniji nastavak - u montaži na internetu.

Dramatična dva dana u Hrvatskoj zbog pokušaja puča Ive Sanadera dobila su i svoj duhoviti epilog na internetu. Ekipa portala internetskih trendova Netokracija.com poigrala se izmišljenim mogućim statusima Ive Sanadera i Jadranke Kosor na Facebooku. Tako su u duhovitoj montaži prikazali kronologiju dramatične političke krize.



 "Jadranka Kosor i Ivo Sanader nisu više u vezi", "Ivo Sanader napustio HDZ", te prigodni komentari "Milana Bandića" i "Andrije Hebranga" samo su neki od statusa u tom scenariju.



Na sljedećem linku pogledajte cijeli uradak:  "Kako bi se Jadranka i Ivo snašli na Facebooku?"

  

Komentara 3

BT
bili-tartuf
16:54 05.01.2010.

mali Esdipi-S´pijoniri...su puni ideja...\"a dica ka dica\"...

HR
hr76
13:03 05.01.2010.

Ha ha ha bravo!

AL
alapača
13:20 06.01.2010.

Ivo Sanader: danas sam dobio Maricu i zatvorske čuvare...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije