Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'TO JE BILA POGREŠKA'

Kad postane vlasnik Twittera, Musk će ukinuti zabranu Donaldu Trumpu

FILE PHOTO: Elon Musk looks at his mobile phone during a post-launch news conference to discuss the  SpaceX Crew Dragon astronaut capsule in-flight abort test at the Kennedy Space Center
Foto: JOE SKIPPER/REUTERS
1/3
10.05.2022.
u 20:27

Još ne posjedujem Twitter. Dakle, ovo nije nešto što će se sigurno dogoditi, jer što ako ne budem vlasnik Twittera?, rekao je Musk

Elon Musk će ukinuti zabranu Donaldu Trumpu na Twitteru kada kupi tu društvenu mrežu. Musk je rekao kako će poništiti zabranu bivšem američkom predsjedniku ako njegova akvizicija prođe. 

- Trajne zabrane trebale bi biti iznimno rijetke i stvarno rezervirane za račune koji su botovi, ili prijevare, spam računi... Mislim da nije bilo ispravno dati zabranu Donaldu Trumpu - rekao je Musk na konferenciji Future of the Car, piše CNBC.

- Mislim da je to bila pogreška jer je otuđila veliki dio zemlje i nije u konačnici rezultirala time da Donald Trump nema glas - rekao je. 

- Poništio bih trajnu zabranu - dodao je Musk za kojeg se očekuje da će postati privremeni izvršni direktor nakon preuzimanja. 

- Još ne posjedujem Twitter. Dakle, ovo nije nešto što će se sigurno dogoditi, jer što ako ne budem vlasnik Twittera? - rekao je. 

Twitter je trajno suspendirao Trumpa s platforme u siječnju 2021. nakon napada njegovih pristaša na američki Kapitol. Tvrtka je priopćila da je odluku donijela nakon nereda 6. siječnja "zbog rizika od daljnjeg poticanja nasilja". Trump je bio strastveni tviteraš i u to je vrijeme imao više od 80 milijuna sljedbenika na platformi.

Ključne riječi

Komentara 1

OP
Ovaj_put
21:06 10.05.2022.

EU i druge globalističke organizacije zaprijetile su Musku sankcijama ako platformu učini previše otvorenom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije